Genshin Impact se rozrůstá
Novinka Genshin Impact se rozrůstá

Genshin Impact se rozrůstá

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

11
Platformy PlayStation PlayStation 5 Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Apple iOS Android Android

Dorazí kočičí Diona, lukostřelec Tartaglia a nové úkoly.

Reklama

11. listopadu dostane velmi populární free 2 play RPG Genshin Impact aktualizaci 1.1 nazvanou A New Star Approaches. ve zkratce lze říct, že do hry přibude několik postav, nové úkoly, systém reputace, nové předměty a několik dalších drobností.

Mezi novými postavami ve hře Genshin Impact budou Tartaglia (dabing Ryouhei Kimura, 5 hvězdiček), Zhongli (dabing Tomoaki Maeno, 5 hvězdiček), Xinyan (dabing Chiaki Takahashi, 4 hvězdičky) a Diona (dabing Shiori Izawa, 4 hvězdičky). Budou také do hlavního příběhu přidány tři úkoly, včetně finále kapitoly Liyue, plus několik vedlejších úkolů zaměřených na jednotlivé postavy.

Očekávat můžete i Season Event Unconciled Stars, který poběží dva týdny. Půjde o výzvu všem hráčům k proti hrozné katastrofě, které čelí Teyvat. Unconciled Stars nabídne celou řadu úkolů, kooperativních výzev a odměn. Třeba 4 hvězdičkovou postavu jménem Fischl.

Do hry Genshin Impact přibude také nový systém, který bude hráčům dávat v každém městě hodnocení. Vycházet bude z konkurenčních aktivit v okolním regionu. Půjde tak o budování reputace, za kterou dostanete speciální regionální odměny, včetně různých možností přizpůsobení postav. S tím úzce souvisí i nové předměty a nástroje, mezi kterými je třeba přenosný waypoint, přenosná kamna, kompas určující směr k poklady a další. S aktualizací přibude do hry Genshin Impact také předmět Wind Catcher, díky kterému budete moci vytvářet vlastní větrné proudy. Což se hodí třeba při průzkumu.

Malé cameo si od 11. listopadu ve hře střihne prezident společnosti miHoYo Forresta Liu. V podobě hilichurl bude jeho herní portrét zobrazen v The Forest Hilichurl.

A nakonec přibude ve hře Genshin Impact podpora pro PlayStation 5 v podobě vylepšené grafiky a rychlejšími načítacími časy. Kompletní seznam najdete zde.

Na oznámení aktualizace se můžete podívat ještě v japonštině a korejštině.

A teď trochu konkrétněji. Childe Tartaglia bude ve hře první vodní lukostřelec a zároveň to bude teprve druhý pětihvězdičkový lukostřelec, prvním byl Venti. Kromě toho, že se objeví v banneru, půjde pomocí Story Key odemknout jeho příběhový úkol Monoceros Caeli. Podmínkou je ale Adventurer Rank 40 a vyšší a dokončení Chapter I: Act III a Fabulae Textile Chapter: Act I.

Childe Tartaglia je vypočítavý Snezhnayan s nepředvídatelnou osobnost, která lidi nutí pochybovat o každém jeho kroku. Za jeho nevinným dětským zevnějškem se skrývá zdokonalený válečný stroj.

Gameplay trailer

Příběhový trailer

Další novou postavou je čtyřhvězdičková Diona. Pracuje v Mondstadtu v jedné z místních hospod jménem The Cat's Tail. Její postoj k ostatním je trochu odtažitý, ale co můžete od takové obchodnice očekávat, když se kolem ní pohybují samé kočky a vy ani trochu kočku nepřipomínáte.

Diona ve videu níže zároveň vysvětluje, že je velmi zaměstnaná barmanka a že teď hodlá zamířit do okolních oblastí pro přísady. Zároveň jde o vycházející hvězda vinařského průmyslu a jakýkoli nápoj namíchaný Dioninou rukou chutná neuvěřitelně dobře.

Další dobrou zprávou pro všechny hráče hry Genshin Impact je možnost opět získat zdarma Shining Idol Barbaru. V rámci aktualizace 1.1 dostanou hráči, kteří už ale mají Adventure Rank aspoň na 18. úrovni nebo dokončili úkol A Long Shot, možnost získat Barbaru zdarma. A to prostřednictvím eventu Baptism of Song.

Pokud jste už ale Barbaru získali prostřednictvím eventu Barbara Shining Debut, budete je moci díky aktualizace 1.1 získat znovu. U eventu Baptism of Song totiž není stanoven žádný limit a každý hráč, který dosáhne Adventure Rank 18, bude moci Barbaru získat zdarma,což je skvělá příležitost pro nové hráče, kteří si do svého seznamu mohou přidat zdarma další podpůrnou postavu. A právě ti hráči, kteří již Barbaru mají, budou moci po získání její další free kopie upgradovat její Constellation.

Genshin Impact se rozrůstá

Genshin Impact je v současné době k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, PC a pro zařízení s Androidem a Apple iOS. Hra se má ale brzy objevit také na konzoli Nintendo Switch a také bude hratelná na konzoli PlayStation 5 .

Zdroj: miHoYo a Twitter

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama