Novinka Genshin Impact ukazuje obsah aktualizace The Morn a Thousand Roses Brings

Genshin Impact ukazuje obsah aktualizace The Morn a Thousand Roses Brings

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Apple iOS Android Android

Do hry tento update 3.0 dorazí koncem měsíce.

Reklama

Akční RPG Genshin Impact jde stále kupředu o čemž svědčí připravovaná aktualizace 3.0 prezentovaná pod názvem The Morn a Thousand Roses Brings. Jejím hlavním tahounem je razantní expanze herního světa o čtvrtý národ Sumeru, jehož území je rozděleno na dva biomy. Zamířit půjde do deštného pralesa, nebo vstříc poušti, což jsou destinace kam se člověku v současných parnech asi moc chtít nebude.

Zásadní update do Genshin Impact přináší také nové hratelné postavy. Zahrát si půjde za dva čerstvé lučištníky. Ujmout se má jít pětihvězdičkového strážce lesa Tighnariho, nebo čtyřhvězdičkové hraničářky Collei. Pokud preferujete spíše podporu těšit se lze na čtyřhvězdičkovou podporu Dori, která dokáže elementárními útoky regenerovat životy svých přátel.

Krom této trojice se lze těšit ještě na další zajímavé hrdiny a novinky. Na opravdu podrobný přehled toho co chystaná aktualizace The Morn a Thousand Roses Brings do Genshin Impact přináší, se můžete podívat na oficiálních stránkách hry. Datum vydání tohoto updatu je stanoveno na 24. srpna 2022.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama