Ghost Recon Breakpoint bojuje za lepší životní prostředí
Novinka Ghost Recon Breakpoint bojuje za lepší životní prostředí

Ghost Recon Breakpoint bojuje za lepší životní prostředí

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zasadit strom, obsadit regiony a udělat svět zelenější.

Reklama

Environmentální témata se v posledních letech čím dál tím víc promítají do našich běžných životů. Všechny nadnárodní společnosti se předhánějí v tom, kdo toho pro životní prostředí udělá víc. Jinak tomu není ani v případě herního průmyslu. Dneškem totiž začíná akce Plant a Tree (Zasaď strom) pod záštitou Ubisoftu a iniciativy Ecologi, která se věnuje financování projektů souvisejících s klimatem po celém světě.

Hráči v Ghost Recon Breakpoint budou mít možnost zapojit se do „zalesňování planety Země“ pomocí hraní. Myšlenka projektu je jednoduchá, za každý virtuální zasazený strom totiž Ubisoft věnuje společnosti Ecologi 0,15 € (3,8 Kč). Akce poběží až do 20. prosince tohoto roku, s tím, že si Ubisoft stanovil maximální částku, kterou vyplatí na 40 000€ (přibližně 1 milion Kč).

Abyste se mohli zapojit, je třeba na vyhrazené stránce Ghost Recon Breakpoint vyřešit hádanky týkající se zalesňování a objevit tak místo v Auroi, kde můžete strom zasadit. Jakmile strom vyroste, budete moci získat tematickou nášivku a titul Gardener (Zahradník). Strom a odměny pak zůstanou ve hře trvale i po skončení akce.

Ghost Recon Breakpoint bojuje za lepší životní prostředí

Při této příležitosti bude také možné v herním obchodě zakoupit limitovanou edici kosmetického obleku Hejkala. Za každý zakoupený balíček kosmetického obdrží společnost Ecologi 5 €.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint si zahrajete na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama