Ghost Recon Breakpoint konečně bez úrovní vybavení
Novinka Ghost Recon Breakpoint konečně bez úrovní vybavení

Ghost Recon Breakpoint konečně bez úrovní vybavení

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nový update vám umožní si udělat hru více "imerzivnější".

Reklama

Když minulý rok vyšel Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, mnoho hráčů bylo rozčarováno stavem a nezábavností hry (včetně mě). Mnoho nesmyslných rozhodnutí udělalo hru horší, než byl její předchozí díl Wildlands. Avšak tvůrci z Ubisoftu se stále snaží titul vylepšovat, což je rozhodně sympatické. A s chystaným updatem to vypadá, že se konečně vykročilo tou správnou nohou. Aktualizace s označením 2.0.0 se totiž do hry podívá 24. března a přinese s sebou příjemné novinky.

Hlavní její součástí bude tzv. Ghost Experience, která hráčům umožní různými způsoby upravit požitek, jaký chtějí ze hry mít. Ve své podstatě budete mít nově na výběr ze tří typů zážitku: běžný, imerzivní a uživatelský. V běžném hra funguje identicky jako při jejím vydání. V imerzivním dostanete zcela nový zážitek, kdy ze hry naprosto vymizí jednotlivé úrovně veškerého vybavení, bude upraven systém získávání zbraní a přibudou i nové taktické možnosti (nutnost dávat si pozor na výdrž či omezené automatické uzdravování). V uživatelském si pak budete moci dle libosti povypínat a pozapínat různé věci tak, abyste si vytvořili ten nejlepší zážitek přímo pro vás.

Součástí této aktualizace taktéž bude nová Engineer třída, která způsobuje větší zranění dronům, může u sebe nosit více útočného vybavení a lépe ovládá závěsný granátomet (majitelé Year 1 Passu budou mít exkluzivní přednostní přístup, jenž bude trvat od 24. do 31. března). Samozřejmostí jsou i různé možnosti žádané komunitou, jako je třeba přidání možnosti úpravy kamery, vylepšené prohrabování se inventářem, nové možnosti pro skákání s padákem, přepracovaný respawn systém či vylepšené řízení vozů.

Kromě toho všeho 24. března taktéž odstartuje druhá epizoda hry, pojmenovaná Deep State. Ta bude zpřístupněná všem majitelům Year 1 Passu a do hry přidá novou sérii úkolů a nové mapy do PvP režimu Ghost War.

Avšak díky pracem na těchto úpravách byli vývojáři donuceni posunout vydání připravovaného druhého raidu. Zároveň autoři ujišťují, že se stále pracuje na přidání počítačem ovládaných parťáků, stejně jako na úpravě umělé inteligence nepřátel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama