Novinka Ghost Recon Breakpoint nabídne novou kampaň

Ghost Recon Breakpoint nabídne novou kampaň

Ondřej Partl

Ondřej Partl

23
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nová operace přinese velkou porci novinek.

Reklama

Ačkoliv aktuálně čekáme na to, jak se Ubisoft popasuje s battle royale titulem Ghost Recon Frontline, tak to vypadá, že na své si přijdou i hráči Ghost Recon Breakpoint.

Do této hry totiž velice brzy dorazí nová velká bezplatná aktualizace, která se jmenuje Operation Motherland a přinese nemalou porci nového obsahu.

Dostaneme totiž zcela nový herní režim Conquest, jenž slouží jako alternativa k příběhu.

Události v tomto režimu se budou odehrávat pár měsíců po operaci Greenstone, kdy CIA pověřila Karen Bowman (můžete znát z Wildlands) úkolem, aby dopomohla tomu, že ostrov Auroa obsadí neutrální složky zvané Outcasts.

Vy pak samozřejmě s tímto úkolem budete pomáhat, kdy je třeba postupně obsadit jednotlivé regiony, jimž vždy velí jeden hlavní poručík, kterého je třeba identifikovat a zneškodnit. K tomu se dopracujete skrze plnění různých misí, jenž oslabí nepřátelské jednotky.

Skrze osvobozování jednotlivých regionů se posléze bude i zvětšovat přítomnost spřátelených jednotek, kdy čas od času budete svědky válek frakcí, do kterých se můžete přidat.

Nicméně abyste to neměli tak jednoduché, tak proti vám bude bojovat i nová hrozba, a to v podobě ikonické elitní jednotky Bodark. Ti přinesou pět nepřátelských archetypů, které nabídnou i nové herní mechaniky.

Ghost Recon Breakpoint nabídne novou kampaň

Fanoušky do opravdu kradmého postupu pak můžete potěšit, že se vrací optická kamufláž, kterou bude možné i vylepšovat. Tuto kamufláž lze sice odemknout jenom v novém režimu, avšak následně ji využijete i v tradiční kampani.

Každopádně autoři udělali i větší zásahy do hratelnosti, kdy třeba byla navýšena maximální možná úroveň na 99 (dříve 30). Také můžete investovat zkušenostní body do určitých zbraňových kategorií, což vylepší jejich efektivitu.

No a nezapomnělo se ani na další kusy výbavy, jako jsou dodatečné zbraně, jejich varianty a skiny. A jelikož série slaví 20. výročí, tak si můžete vyzvednout trojici skinů, inspirovaných ikonickými postavami z předchozích titulů.

Ghost Recon Breakpoint nabídne novou kampaň

Operation Motherland do hry dorazí 2. listopadu.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint je hratelný na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama