Ghost Recon Breakpoint v novém cinematic traileru
Novinka Ghost Recon Breakpoint v novém cinematic traileru

Ghost Recon Breakpoint v novém cinematic traileru

Denis Růžička

Denis Růžička

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Jon Bernthal si zahraje hlavního záporáka.

Reklama

Ubisoft konference jede v plném proudu a v krátkých dvou ukázkách nám blíže ukazují jejich nadcházející titul Ghost Recon Breakpoint. V prvním cinematic traileru se nám představuje samotný záporák hry, jemuž propůjčí hlas a svou podobu Jon Bernthal. Toho můžete znát hlavně ze seriálu The Punisher.

V další ukázce se nám pak ukazují hlavní postavy, spousta akce, výbuchy, zbraně a v neposlední řadě i lehčí nádech stealthu. Kromě nepřátelských vojáků nás ve hře budou dráždit droni a velcí obrněnci, kteří na sobě budou mít hromadu oceli, aby nás, jakožto hráče, ještě více potrápili.

Vše to zní celkem dobře, ale dokáže tato nová hra nabídnout přeci jen něco navíc oproti ostatním nebo půjde jen o další běžný titul, který se snaží vyšťavit co nejvíce z populární série? Na závěr už jen dodám, že pokud si hru předobjednáte, budete mít přístup od 5. do 8. září k beta verzi. Budete-li mít speciální edici, kromě bety vás čeká i přístup do finální podoby hry o tři dny dříve. Jinak Ghost Recon Breakpoint vychází 3. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama