God Eater 3 rozšířila aktualizace 2.30
God Eater 3 Novinka God Eater 3 rozšířila aktualizace 2.30

God Eater 3 rozšířila aktualizace 2.30

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Přidává třeba misi Traversing the Past.

Reklama

Bandai Namco vypustilo pro hru God Eater 3 aktualizaci verze 2.30, která přidává pro Phym epizodu Traversing the Past a třeba nové Aragami a mnoho dalšího.

Podívejme se na aktualizaci blíže. U standardních misí najdete v sekci Extra nové mise, do Extra epizod přibyla Traversing the Past (Phym) a přidány byly také nové Certification a Time Attack mise. U Speciálních misí najdete nové v sekci Requests from Gleipnir a Challenge to the Hounds a během plnění určitých velmi obtížných misí v podobě Abandoned God Arcs můžete získat nové dovednosti a vlastnosti.

Na své avatary můžete nově použít ve slotu A Devil Horns, Marduk Gold a Phym’s Halo, ve slotu B pak Blush, Face Mask 3 a Phym’s Horn. Pro mužské avatary přibylo oblečení v podobě Fleet Beach, Grace Beach, Blush Beach a Mellow Beach a mezi ženskými kostými najdete Astraea Frill, Nereid Frill, Artemis Frill a Siren Frill.

Zároveň byly opraveny různé chyby.

God Eater 3 je k dispozici pro PlayStation 4, Switch a pro PC (pouze digitálně přes Steam). Zakoupit ji můžete v našem obchodě Xzone.cz.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama