God of War – karetní hra
God of War Novinka God of War – karetní hra

God of War – karetní hra

Michal Jonáš

Michal Jonáš

7
Platformy pkgsrc Desková hra

Kooperativní deskovka podle posledního dílu God of War v prodeji.

Reklama

O karetní hře na motivy posledního devátého dílu God of War pro PS4 jsme již psali na jaře. Máme tu ale podzim a tak se God of War karetní hra právě začala prodávat. A to rovnou v české verzi díky vydavatelství ADC Blackfire Entertainment. Docela kompaktní krabka s luxusním matným i lesklým tiskem ukrývá dobrodružnou kooperativní karetku pro 1-4 hráče na hodinu až půldruhé hodiny hraní. Hra vznikla ze spolupráce se studiem SIE Santa Monica, jež originální videohru vytvořilo. Ostatně sám šéf Cory Barlog napsal k pravidlům předmluvu.

 

God of War – karetní hra

 

Hra originálně pochází od singapurského producenta CMON (Cool Mini or Not), jenž má zkušenosti s vydáváním deskové hry podle videoherní licence již se starší bojovou karetní hrou Bloodborne, kterou Blackfire také počeštili. V nové karetní hře můžete hrát za 6 hrdinů posledního God of War: za Atrea, Broka se Sindrim, Freyu, Krata a Mimira.

 

God of War – karetní hra

 

Jak se na správnou karetku sluší a patří, tak obsahuje bezmála 300 karet a k tomu 100 různých žetonů. Pro udržení rozumné ceny jsou tentokráte figurky kartonové s plastovými stojánky a nikoli plastikové miniatury, jak je dnes tolik módní. Unikátním prvkem jsou scény (jakési herní plány vytvořené z oboustranných karet) s nádhernými dioramaty, jichž je ve hře 10 a které suplují svět hry.

 

God of War – karetní hra

 

Když si karetní hru God of War objednáte na Xzone, dostanete k ní zdarma nejen promo kartu „Chlapče!”, ale také sadu originálních odznáčků God of War:

 

God of War – karetní hra

 

A pokud byste rádi karetní hru podle akčního hitu Bloodborne, na Xzone je také skladem i s rozšířením Bloodborne: The Hunter's Nightmare. Karetní God of War již máme k dispozici, takže se k němu po pořádném otestování vrátíme v poctivé recenzi.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=47qnqiRJ__o[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama