God of War: Kratova sekera, jak vznikal Atreus a výhody PS4 Pro
God of War Novinka God of War: Kratova sekera, jak vznikal Atreus a výhody PS4 Pro

God of War: Kratova sekera, jak vznikal Atreus a výhody PS4 Pro

Yurris CZ

Yurris CZ

15
Platformy PlayStation PlayStation 4

Během posledních dnů se vyklubala spousta šťavnatých novinek, včetně toho, kdy vyjdou recenze.

Reklama

Severské dobrodružství nového God of War doslova mlátí na vrata. Napětí a nedočkavost u tak očekávaného titulu každým dnem stoupá, vývojáři se proto snaží hasit natěšenost fanoušků novými trailery a podrobnostmi o hře.

Pomineme-li Kratovo rozhořčení a bystrost, bude naší hlavní zbraní sekera Leviathan. Bůh války tedy odložil své typické čepele chaosu a chopil se velemocné sekery, se kterou bude možný boj tváří v tvář, ale i na dálku. Sekerou půjde dost přesně házet, dokonce bude obsahovat vymoženost, že vám sama přilétne zpět do ruky. Zbraň, která nás provede příběhem, bude postupem času i upravitelná pomocí run.

Jaká bude Atreova úloha v boji a příběhu samotném jsme psali v jednom z našich nedávných článků, teď se spíše zaměříme na to, jak Kratův syn vůbec vznikal. Hlavní gameplay designér Jeet Shroff prezentuje nové video z vývoje. Vzhledem k tomu, že Kratos nepotřebuje v boji pomoc, bylo poměrně náročné integrovat Atrea do boje. Důležité je, aby malý spolubojovník nebyl spíše překážkou než pomocí. Vývojářský tým to ovšem vyřešil velmi chytře. Náš malý pomocník má vlastní tlačítko, díky kterému ovládáme jeho schopnosti či útoky a utváříme si tak vlastní styl boje.

Majitele PS4 Pro jistě potěší zpráva, se kterou se podělil sám Cory Barlog. Vylepšená verze konzole od Sony totiž bude disponovat tzv. Performance Modem. Ten bude pracovat s výkonem konzole podle našich preferencí. Hra například poběží v navolených 1080p, výkon, který by byl potřeba k upscalu do 4K se tedy přenese do plynulosti celé hratelnosti.

A kdy vyjdou recenze? Sony novému God of War dost věří a umožní magazínům zveřejnit hodnocení osm dnů před uvedením hry na pulty obchodů, tedy 12. dubna. Jak jste si už zvykli, recenzi si ve stejný den budete moci přečíst i na Zingu. Jakmile budeme mít hru k dispozici, budeme vás informovat.

God of War vychází 20. dubna exkluzivně pro PlayStation 4 s českými titulky. Hru si můžete předobjednat v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk, kde navíc jako bonus obdržíte set dvou tematických skleniček.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama