God of War Ragnarök čelí na Steamu review bombingu
i Zdroj: PlayStation Publishing
God of War Ragnarök Novinka God of War Ragnarök čelí na Steamu review bombingu

God of War Ragnarök čelí na Steamu review bombingu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Přijetí hry je na poli uživatelských recenzí značně rozporuplné.

Reklama

Hráči na počítačích se minulý týden dočkali vydání další first-party hry od Sony v podobě akce God of War Ragnarök, která byla na konzolích PlayStation 4 a PlayStation 5 uvedena v listopadu roku 2022. Dosavadní přijetí hry na PC by se však dalo označit jako značně rozporuplné. 

Navzdory dobře patrným kvalitám samotné hry i dobře zvládnutému PC portu z hlediska optimalizace a technické stránky, se God of War Ragnarök může na Steamu aktuálně pochlubit průměrným hodnocením 68 %, což je na jinak oceňovaný titul opravdu nízké číslo. 

Při pohledu na jednotlivé recenze je zřejmé, že se nemalé procento negativních hodnocení točí okolo požadavku na vytvoření PlayStation účtu. Do určité míry se tedy opakuje situace, která následovala po implementaci této podmínky v rámci Helldivers 2. 

U God of War navíc řada hráčů připomíná, že jde o čistě singleplayerový titul, který by se bez požadavku na PlayStation účet bezesporu obešel.  Zatím se však nezdá, že by se této mezi nemalým procentem PC hráčů nepopulární podmínky společnost Sony vzdala.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama