God of War Ragnarök si ukousne nemalou část z vašeho disku
God of War Novinka God of War Ragnarök si ukousne nemalou část z vašeho disku

God of War Ragnarök si ukousne nemalou část z vašeho disku

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Insider naznačil velikost hry i její možné dokončení.

Reklama

Vydání God of War Ragnarök se nezadržitelně blíží, což nám vývojáři připomněli na posledním State of Play, na kterém ukázali příběhový trailer a představili speciální edici ovladače DualSense.

Nyní se k nám neoficiální cestou dostávají informace o velikosti hry. Dle stránky PlayStation Game Size došlo k aktualizaci souborů hry v databázi na PlayStation Storu, ze které lze vyčíst, že hra ve verzi pro PS4 aktuálně zabírá 90,6 GB. Stejná velikost se objevila i na Redditu, kam někdo umístil fotku v průběhu stahování.

Je důležité zmínit, že velikost hry se vlivem aktualizací může do vydání ještě změnit. PlayStation Game Size navíc uvádí pouze velikost PS4 verze, která u některých titulů z hlediska místa na disku bývá náročnější než verze pro PS5.

Aktualizace databáze může zároveň naznačovat, že se vývoj hry dostal do gold fáze, což by znamenalo, že je v zásadě hotová. Na oficiální potvrzení si ale ještě nějaký čas budeme muset počkat. God of War Ragnarök vychází 9. listopadu na PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama