God of War Ragnarök vyjde ještě letos, tvrdí zdroje Bloombergu
God of War Novinka God of War Ragnarök vyjde ještě letos, tvrdí zdroje Bloombergu

God of War Ragnarök vyjde ještě letos, tvrdí zdroje Bloombergu

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Hra má dorazit v listopadu.

Reklama

V předchozích dnech se začalo spekulovat o odkladu chystaného pokračování série God of War od studia Sony Santa Monica s podtitulem Ragnarök na příští rok. S informací původně přišel magazín Gamereactor a zprvu se zdála být poměrně důvěryhodná i vzhledem k tomu, že jsme z novinky zatím příliš neviděli. Teď ale přišla agentura Bloomberg, konkrétně novinář Jason Schreier, se zprávou popírající dřívější informace – Ragnarök vyjde letos.

Schreier se odkazuje na tři zdroje obeznámené s vývojem. Podle nich k odložení hry na rok 2023 nedošlo a titul Sony plánuje vydat v listopadu. Dva ze zdrojů také uvedly, že datum vydání má být odhaleno později tento měsíc.

Hra byla od svého oznámení v roce 2020 už několikrát – interně i veřejně – odložena mimo jiné kvůli problémům spojeným s pandemií. Ještě letos mělo být podle Bloombergu datum vydání posunuto ze září na listopad. Tomu by odpovídala i změna data v databázi PlayStation Network z 30. září na 31. prosince, přičemž nový termín pokládá kanál PlayStation Game Size za placeholder pro čtvrté čtvrtletí letošního roku.

Sony se ke zveřejněným informacím nevyjádřila. Schreier také upozorňuje, že herní vývoj je turbulentní a k odkladu může ještě dojít. V současnosti má ale skutečně hra mířit na listopad. Informace jsou podle Schreiera (narozdíl od původních spekulací) z první ruky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama