God of War Ragnarok je gold
Novinka God of War Ragnarok je gold

God of War Ragnarok je gold

Adam Král

Adam Král

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Hra stíhá své datum vydání.

Reklama

God of War Ragnarok je gold. V překladu to znamená, že hra na 99 % nebude odložena a stíhá své datum vydání. Tímto dnem totiž byly ukončeny všechny majoritní práce a nyní se už bude jen dodělávat. Novinku oznámili vývojáři ze Santa Monica na svém Twitteru, kde poděkovali jak partnerům, tak fanouškům. Děkují za podporu a tvrdí, že Ragnarok skutečně stíhá své datum vydání.

Jednou z nejočekávanějších her letošního roku je God of War Ragnarok, pokračování rebootu z roku 2018. Právě God of War z roku 2018 s Kratosem a Atreem byl přijat velmi dobře a podobná hodnocení jistě čekají i jeho následovníka. Ragnarok bude začínat několik let poté, co skončil předchozí díl. Hráči by si v něm měli užít nové kombinace útoků, nové nepřátele a hlavně srdcervoucí příběh, tentokrát okořeněný o pomstu.

Hráči předchozí hry ale vědí, že mstít se tentokrát nebude Kratos. Každopádně jak naznačují úniky ratingové organizace, nový God of War Ragnarok bude brutálnější a vulgárnější než jeho předchůdce. Hra vychází 9. listopadu pro platformy PlayStation 4 a PlayStation 5. Spolu se základní edicí na trh dorazí i sběratelská edice a speciální, časově limitovaný, ovladač DualSense se stylovým designem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama