Godfall nebude obsahovat mikrotransakce
Godfall Novinka Godfall nebude obsahovat mikrotransakce

Godfall nebude obsahovat mikrotransakce

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Vývojáři se zaměřili spíše na samotný obsah.

Reklama

Jeden z prvních titulů pro PlayStation 5, akční RPG Gadfall, nebude obsahovat mikrotransakce. V nedávném rozhovoru pro Arekkz Gaming to potvrdil technický producent hry Richard Heyne. Ten na otázku, zdali Godfall využívá model "hry jako služby", podobně jako u Destiny nebo Tom Clancy's The Division, odpověděl, že nikoliv, přičemž to ani není v plán.

"Ve hře je toho spoustu k prozkoumávání a objevení hned potom, co hráč dohraje hlavní kampaň. My osobně nepovažujeme hru za službu. Nejsou zde žádné mikrotransakce, ale plánujeme spoustu obsahu pro hráče, kteří kampaň dohrají. Budou mít možmost se znovu vrátit na jednotlivé lokace a prozkoumat je novým způsobem," řekl Heyne. Zároveň také přiznal, že pro hráče budou čekat různé výzvy.

To je zajímavá změna, především u hry tohoto typu, které mikrotransakce většinou obsahují. Proč se tedy vývojáři rozhodli, že Godfall je nebude obsahovat? Nutno přiznat, že mikrotransakce u tohoto typu her bývají mezi hráči nepříliš oblíbené. Dalším možným důvodem může být také stále se zvyšující kritika, která považuje mikrotransakce za jakýsi druh hazardu.

Godfall je akční RPG od vývojářu z Counterplay Games. Vydaná by měla být ke konci tohoto roku jak na PC, tak i na PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama