Godfall Novinka Godfall v dubnu zamíří na Xbox a Steam

Godfall v dubnu zamíří na Xbox a Steam

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dorazí sem ve své ultimátní edici.

Reklama

Naleštěný looter-slasher Godfall byl jedním ze startovních titulů PlayStationu 5 (titul vyšel i na Epic Games Store), kterému se však ani přes svůj naleštěný vizuál nepovedlo příliš oslnit (recenze tady).

Nicméně ani toto velice chladné přijetí nezabránilo tomu, že hra postupem času dostala několik aktualizací, kdy třeba v srpnu minulého roku vyšla placená expanze Fire & Darkness, jenž přinesla nové příběhové mise, nepřátele i loot.

A titul se nyní opět snaží o comeback, jelikož bylo oznámeno, že se 7. dubna podívá na Xbox One, Xbox Series X/S a také platformu Steam.

Sem navíc dorazí ve své ultimátní edici (ta bude dostupné i pro PlayStation a Epic Games Store), která bude obsahovat základní hru, zmíněné rozšíření a všechny předobjednávkové a "Ascended" bonusy. Xboxová verze navíc přinese i podporu Dolby Vision pro HDR obrazovky či variabilní snímkovací frekvenci.

Cena této edice bude 39,99 eur (1 000 Kč), avšak při vydání na Steamu a Xboxu bude dostupná sleva, kdy ji pořídíte za 29,99 eur (740 Kč).

Ve stejný den navíc ještě vyjde nový update zvaný Exalted, jenž přidá nový kooperační režim Spirit Realms pro 6 hráčů, speciální endgame věž plnou výzev, unikátní výbavu, ale také hned několik úprav pro samotnou hratelnost a změn v uživatelském rozhraní.

O změnách se podrobněji dočtete na oficiálním blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama