GOG Galaxy 2.0 obdržel update zvaný "Atlas"
Novinka GOG Galaxy 2.0 obdržel update zvaný "Atlas"

GOG Galaxy 2.0 obdržel update zvaný "Atlas"

Johny

Johny

3

Všechny vaše hry na jednom místě

Reklama

GOG Galaxy 2.0 je launcher, nebo chcete-li platforma, která kombinuje všechny herní knihovny do jedné a dokáže vás i spojit s vašimi přáteli na všech jiných platformách. Ať už se jedná o platformy na PC nebo samotné konzole.

Do aplikace budete moct nahrát všechny vaše hry co máte jak na PC tak i ty co máte na konzoli. Z této aplikace můžete nainstalovat a hrát jakékoliv hry, které vlastníte. Na platformě nezáleží. Budete tak mít přehled o všech achievementech či trofejích nebo odehraných hodin a to na jednom místě. To samé se týká i vašich přátel, u kterých uvidíte jak jejich dosažené achievementy nebo trofeje (je to přeci cross-platform), tak i tedy odehrané hodiny a jejich nedávno hrané hry.

Knihovnu si pro sebe budete moct upravit jak budete chtít. Můžete si změnit pozadí, obal, nastavit si kategorie, filtrování a seřazování. Více přibylo v novém "Atlas" updatu, ale o tom níže.

Dále se GOG zmiňuje o soukromí vašich dat. Ale takovým stylem, že to vypadá jako popíchnutí Epic Games. Vaše soukromá data, nebudou nikdy sdílena se skupinami třetí strany. GOG Galaxy 2.0 nesleduje a nesbírá data z vašeho počítače. A jediným stisknutím tlačítka můžete odstranit všechny nahrané hry a údaje o vašich přátel z GOG Galaxy 2.0 serverů.

GOG Galaxy 2.0 také vítá modifikace platformy. Díky otevřenému zdrojovému kódu vám umožňuje propojit i platformy, které třeba ještě oficiálně nepodporuje. Také se nabízí možnosti si přidat vlastní funkce a mechaniky.

Tohle všechno je synchronizováno mezi všemi vašimi zařízeními a ukládáno do cloudu.

Představení bychom měli za námi, a teď k tomu updatu.

Z videa se dovíme, že kromě spousty nových vylepšení, "Atlas" přináší 4 hlavní nové funkce.

  1. Globální vyhledávač her, který vám umožní najít a spustit hru jediným stisknutím tlačítka
  2. Funkci manuálního přidání hry
  3. Ještě více možností pro úpravu vaši knihovny
  4. Postranní panel, kde máte přehled o vašich nainstalovaných hrách a jejich updatech

Pokud chcete vidět jak novinky fungují, určitě zhlédněte video.

GOG Galaxy 2.0 je však zatím v uzavřeném beta testování, které je k dispozici na Windows a Mac, a vyžaduje účet na GOGu. Stále se ale můžete do testování zaregistrovat a doufat, že budete vybráni.

Na závěr co říct... CD Projekt ví co uživatelé chtějí a snaží se vyjít vstříc.

"One ring to rule them all"

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama