GOG Galaxy umožní nakupovat hry z dalších obchodů
Novinka GOG Galaxy umožní nakupovat hry z dalších obchodů

GOG Galaxy umožní nakupovat hry z dalších obchodů

Ondřej Partl

Ondřej Partl

16
Platformy Windows PC Apple Mac

Jako první přichází na řadu Epic Games Store.

Reklama

GOG Galaxy 2.0 je speciální aplikací, umožňující hráčům mít přehled o všech svých vlastněných hrách skrze různé další obchody a platformy, a to včetně těch z konzolí. Služba je už nějaký čas veřejně dostupná všem, přičemž je stále vylepšována.

Jednou z nejžádanějších schopností od vydání bylo, aby lidé přes prostředí GOG Galaxy mohli nakupovat i různé hry z jiných obchodů, než je ten GOGu.

Vývojáři proto na této možnosti pracují, kdy aktuálně je spuštěna speciální testovací fáze, do které se můžete dostat pouze s pozvánkou a v níž můžete vyzkoušet nakupování her z Epic Games Store (včetně exkluzivit).

Jen mějte na paměti, že stále potřebujete mít účet u Epicu, nicméně pokud si titul zakoupíte skrze GOG Galaxy, tak se na vás aplikují stejná pravidla jako má GOG, tedy máte například možnost zboží do třiceti dní vrátit.

Podle příspěvku to posléze vypadá, že se lze v budoucnu těšit i na integraci další obchodů, díky čemuž vám již skutečně bude stačit pouze tento jeden launcher a další už budou téměř zcela zbytečné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama