EA Sports PGA Tour Novinka Golfová série PGA Tour od EA Sports se vrací

Golfová série PGA Tour od EA Sports se vrací

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Podívejte se na premiérovou ukázku.

Reklama

Herní golfová série PGA Tour v minulosti představovala podobně jako FIFA nebo NHL sportovní stálici, která vycházela s železnou pravidelností každý rok. Dlouhá šňůra sahající až do počátku 90. let byla přerušena v roce 2015, kdy vyšel dosud poslední díl s názvem Rory McIlroy PGA Tour.

Od té doby se fanoušci golfu museli spoléhat na hry od jiných společností. V roce 2016 vyšel například solidní The Golf Club, na který shodou okolností již 14. října navazuje čerstvě vydaný titul PGA TOUR 2K23 od stejných vývojářů.

Právě s tímto titulem od konkurenčního vydavatelství 2K bude pravděpodobně chystané PGA Tour od EA Sports nejvíce srovnáváno. Vývojáři se nově pochlubili premiérovým teaser trailerem, ve kterém lákají především na obsah spojený s licencí PGA, díky které se ve hře objeví všechny čtyři hlavní turnaje série Masters, mnoho známých hřišť a vybraní přední golfisté.

EA SPORTS PGA TOUR vyjde v průběhu jara příštího roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Výše přiložená ukázka dává napovědět, že by na tom hra nemusela být špatně ani po grafické stránce.

Golfová série PGA Tour od EA Sports se vrací
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama