Gran Turismo 6 dostalo nová auta Lexus a Alpine
Gran Turismo 6 Novinka Gran Turismo 6 dostalo nová auta Lexus a Alpine

Gran Turismo 6 dostalo nová auta Lexus a Alpine

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

Gran Turismo 6 včera obdrželo nová auta z programu Vision Gran Turismo a závodní kombinézy a helmy „Alpine Vision GT“.

Reklama

Tvůrci herní série Gran Turismo včera zveřejnili aktualizaci 1.17 o velikosti 397 MB, která přinesla nové vozy LEXUS LF-LC GT „Vision Gran Turismo“, „Alpine Vision Gran Turismo“ a „Alpine Vision Gran Turismo Race Mode“. Do sekce "Úpravy a servis" byly přidány závodní kombinézy a helmy „Alpine Vision GT“. Byla opravena chyba, která po provedení aktualizace 1.16 způsobovala, že nebylo možné pokračovat v závodě šampionátu, který byl předtím během hry v režimu „B-Spec“ pozastaven.

Model LEXUS LF-LC GT „Vision Gran Turismo“ byl vyvinut na základě závodních aktivit Lexusu jako odpověď na touhu fanoušků Gran Turismo pustit se do světových závodů ve svém vysněném voze. Design a vývoj se soustředily na účast v takových závodech, jako je šampionát Super GT či 24 hodin Nürburgringu. Revoluční podoba vycházející z filozofie designu Lexusu, jak ji ztvárnili návrháři z CALTY DESIGN, a reálné postupy, které uplatňuje Lexus racing, se spojily v jedno.

Od svého založení v polovině 50. let dvacátého století si značka Alpine vybudovala pověst prodchnutou vášní a touhou po dobrodružství. Dnes Alpine hráčům Gran Turismo hrdě představuje sportovní vůz, který je stejně tak unikátní jako fascinující: Alpine Vision Gran Turismo. Elegantní a stylově výrazný vůz, vyvinutý exkluzivně pro nejslavnější automobilový simulátor na světě, navrhli stejní specializovaní designéři a technici, kteří pracují na budoucím sériově vyráběném modelu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama