Gran Turismo 7 se blíží
GT7 Novinka Gran Turismo 7 se blíží

Gran Turismo 7 se blíží

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

7
Platformy PlayStation PlayStation 5

Malá poznámka v oficiálním videu prozradila možná více, než v Sony chtěli.

Reklama

Mnoho měsíců se spekuluje, kdy vyjde Gran Turismo 7, jehož šestý díl vyšel ještě na Playstation 3 v prosinci 2013. Bylo zde mnoho náznaků, že by snad hra mohla vyjít společně s konzolí. Ale zároveň nebyla nikdy oficiálně oznámená a proto někteří odhadovali vydání až na rok 2022. Ovšem uživatel ElieTheStig z fóra GTplanet si povšiml malé poznámky v oficiálním traileru na vydání PS5 zobrazovaném uživatelům v Kanadě na YouTube.

Gran Turismo 7 se blíží

Poznámka ve videu je “Sortie prévue pour la première moitié de 2021.”, což znamená "datum vydání je naplánováno na první polovinu 2021.

Díky mnoha náznakům, že by Gran Turismo 7 mohlo být takzvaně "launch" titulem, objevila se další spekulace. Jelikož spouštěcí periodou pro konzoli se někdy vnímá až 6 měsíců od vydání konzole, pak by termín vydání Gran Turismo 7 mohl být až 19. května 2021, což by bylo přesně půl roku po vydání konzole a zároveň v první polovině onoho roku.

Současně se na Playstation Store objevila u Gran Turismo Sport poznámka potvrzující kompatibilitu s PS5. Jeho 335 aut a 60 tratí vám tak bude muset ještě půl roku vydržet.

Gran Turismo 7 se blíží

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama