Gran Turismo 7 se prezentuje v nových gameplay záběrech
GT7 Novinka Gran Turismo 7 se prezentuje v nových gameplay záběrech

Gran Turismo 7 se prezentuje v nových gameplay záběrech

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Tentokrát se podíváme na okruh Daytona International Speedway.

Reklama

Fanoušci závodních her a naleštěných aut by určitě neměli minout nejnovější gameplay video nového Gran Turisma. Autoři z Polyphony Digital si přichystaly záběry prezentující tento legendární okruh spolu s několika vozy třídy GT. Záběry ze hry zachycené na systému PS5 představují dvě kola kolem trati, technicky vzato však stejné kolo, ale z různých úhlů. Celé video můžete zhlédnout níže.

První kolo ukazuje pohled z pilotní kabiny. Záběry ve voze nabízejí působivé vizuální efekty a detailní interiér. Působivé jsou zvuky projíždějícího vozu, otřesy a dunění při nárazech do obrubníků v některých zatáčkách, a zvuk kvílení pneumatik v ostrých zatáčkách. Druhé kolo potom představuje rozmanitost úhlů kamer na trati. I zde je možné všimnout si důrazu na detailnost, jako například odlesků na čelních a bočních sklech či lesklých materiálech, hustoty davu na tribunách, nebo zatažené obloha.

Sedmý díl populární závodní série Gran Turismo vychází 4. března letošního roku, a to na platformy PlayStation 4 a PlayStation 5. Hru si můžete předobjednat skrze internetový obchod Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama