Gran Turismo Sport má nové intro
Gran Turismo Sport Novinka Gran Turismo Sport má nové intro

Gran Turismo Sport má nové intro

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4

Detaily o novém updatu + cena Gran Turismo Sport Spec II

Reklama

Nedávno jsme vás informovali, že po necelých dvou letech od své premiéry Gran Turismo Sport vyjde znovu v reedici rovnou ve dvou verzích: jako levné Gran Turismo Sport – PlayStation Hits za 499,- a v takřka kompletní sestavě Gran Turismo Sport – Spec II. Tato verze s bonusy (viz dolní obrázek) po digitální vyjde zítra také v krabicové podobě, takže známe doporučenou prodejní cenu na českém trhu: 899,-.

Ode dneška je ke stažení aktuální update 1.46. Je veliký 1,2 GB a bohužel nepřináší žádné nové funkce, závody, automobily ani okruhy. Tedy jedna velká novinka by se našla: nové intro. Nebývá běžně zvykem, že hra po letech obdrží nový úvodní filmeček.

Gran Turismo Sport ale dostalo nové intro z důvodu propagace esportu. Jeho první půlka tak obsahuje záběry ze skutečných esport soutěží v Gran Turismu, jež se odehrály v roce 2018 a na začátku letošního roku.

Druhou půlku tvoří klasické herní záběry na různé závody za doprovodu hudebního podkresu, který Polyphony Digital použili u dema připraveného pro výstavu E3 v roce 2017. Je trochu paradoxní, že když si zakoupíte zbrusu nové Gran Turismo Sport – Spec II, tak se nového intra stejně nedočkáte. Hra na disku je totiž aktualizována do updatu 1.39, přitom intro je obsahem novějšího 1.46. Aktualizace si tak musíte stejně postahovat. Je to tím, že hra byla vylisována již před časem a než se dostala na všechny trhy, pár týdnů to potrvalo.

Gran Turismo Sport má nové intro

Navíc letos série slaví kulaté desáté narozeniny kapesní odbočky Gran Turismo pro PlayStation Portable. Na tehdejší dobu to byl velký technologický majstrštyk, protože Polyphony Digital se povedlo nacpat do velmi omezené kapacity UMD disku 900 MB přes 800 aut a 35 tratí. I tato cestovní závodnička běží ve stabilních 60 FPS při rozlišení 480 x 272 bodů.

Pokud ještě Gran Turismo Sport nemáte, můžete využít aktuální slevu na Xzone, kde stávající krabicovou edici koupíte za 499,-.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama