grand-theft-auto-vi-a-cinnosti-ktere-v-nem-chci
Blogy čtenářů Článek GRAND THEFT AUTO VI a činnosti, které v něm chci

GRAND THEFT AUTO VI a činnosti, které v něm chci

MARTIN MAJDA

MARTIN MAJDA

SPORTOVNÍ AKTIVITY

Reklama
    1. SPORTOVNÍ AKTIVITY

  1.  

    1. SURFOVÁNÍ - K správnému hipsterovi patří i jeho surfové prkno. A tak se budete moci chovat jako nejlepší surfer na světě, Kelly Slater.

    2. LYŽOVÁNÍ - Ten, kdo miluje lyžování, tak jako náš bývalý prezident a ekonom Václav Klaus, ten si může zalyžovat na svazích nejedné z hor ve státě Los Santos.

    3. BMX - Kdo má rád trikování na kole, ten by se jistě hodně vyblbl ve skate parku a taktéž na U-rampě.

    4. IN-LINE AGRESSIVE – Ve městě můžete sjíždět hromadu zábradlí, laviček a komunálních prvků a dělat tak triky za něž by se byl býval nestyděl kdejaký agressive in-linista.

    5. HOROLEZECTVÍ – Tak jako správný hipster surfuje, tak i správný climber si vždy najde nějakou tu skálu či horu, kterou chce zdolat.

     

      1. SOCIÁLNÍ AKTIVITY

     

    1. HOSPODA – Je pátek večer, a Vy nechcete zevlovat doma a žena Vás prudí? Co takhle zajít do jednoho z mnoha pubů a postěžovat si na vládu, svoji nadváhu a na manželku, která neumí pořádně uvařit večeři. Toť vše skýtá HOSPODA.

    2. POKER – Umíte to dobře s kartami a nestydíte se to dokázat ostatním protihráčům? Co takhle zajít do kasína a zahrát si poker?

    3. KNIHOVNA- Máte rádi čtení anebo jen chcete získat znalosti z různých vědních oborů? Stačí si zajít do městské veřejné knihovny a můžete si půjčovat knihy, které Vás pohladí na duši.

    4. ZOO – Jste velkým nadšencem zvířat a chcete si o nich zjistit něco víc? Není nic snažšího, než navštívit zoologickou zahradu, kde najdete všechna různá zvířátka, která pochází z Asie, blízkého Východu, či Jižní Ameriky. Za mírný poplatek si je můžete i vyfotit.

    5. KINO – Máte dost sezení u televize, kde nic nedávají a když ano, tak pořad co deset minut přerušují pitomými reklamami na vložky, či jogurty? Vyražte se svou drahou polovičkou do kina, kde hrajou krátké, leč vtipné grotesky z éry němého filmu. Charlie Chaplin rulezzz.

     

    1. NEZÁKONNÉ AKTIVITY

     

    1. PAŠOVÁNÍ LIDÍ – Najměte si, či kupte kamion, naložte ho zmrazeným masem jako zástěrkou pro Vaše nové podnikání. Za ochrannou přepážkou totiž budete pašovat lidi z Východního bloku.

    2. VÝROBA A PRODEJ DROG – Chcete-li si výrazně finančně přilepšit, tak není nic snažšího než začít pěstovat hulení – pro neznalce marihuanu - , kterou pak musíte prodat puberťákům. Na vyšším levelu budete moci vařit pervitin, heroin či kokain.

    3. ÚNOSY LIDÍ – Když už nemáte peněz nazbyt a vážně je nutně potřebujete (třeba na zvelebení Vašeho sídla), tak uneste syna či dceru naftového či softwarového magnáta, a pak jen čekejte až Vám pošlou výkupné na Váš anonymní účet ve Švýcarsku.

    4. TÝRÁNÍ ZVÍŘAT – Nebaví Vás už starat se o svého psa? Nechte ho vyhladovět a pak ho uvažte u pangejtu, kde ho najde bezdomovec, pro kterého bude Váš Alík jistě chutnou večeří.

    5. VRAŽDY NA OBJEDNÁVKU – Jste na mizině a skutečně se neštítíte žádné nelegální práce? Co takhle přijmout nabídku na to, aby se z Vás stal smrtící hitman, který čistě odvede svoji práci a ještě si přitom pěkně přividělá. Codename 47 rulezzz.

    1. PARANORMÁLNÍ AKTIVITY

     

    1. UFO – Chcete vyfotit UFO a stát se tak slavným, leč pro někoho přitroublým badatelem ve stylu Ericha von Dänikena? Není nic snažšího než pozorně sledovat noční oblohu a čekat na TEN OKAMŽIK.

    2. LOVENÍ DUCHŮ – Vy víte, že v jednom starém – dnes už nepoužívaném hotelu z viktoriánské éry – straší. Co se rozhodnete udělat? No přece nastražíte fotopasti a počkáte si na výsledek Vašeho lovu.

    3. KRUHY V OBILÍ – Jste na venkově a náhle od místních farmářů dostanete avízo, že se jim tady objevil veliký – určitě ne lidmi – vytvořený obrazec. Co uděláte? Nasednete do vrtulníku a vše vyfotíte ze všech úhlů pohledu. Snímky poté prodáte místnímu UFO magazínu – UFO Daily.

    4. MASOŽRAVÉ STROMY – Určitě jste už slyšeli o tom, že v mokřadech La Puega, místní venkovní části Los Alamos, existují stromy, které dokážou pozřít lidského jedince. Vy se však vůbec nebojíte a donesete listy stromů do redakce Nature.

    5. YETTI – Badatelé a současně manželé Anvilovi Vás požádají o pomoc při stopování a lovu Yettiho. Dokážete odolat této nabídce? Já věru doufám, že ne!!!

     

    1. PRACOVNÍ AKTIVITY

     

    1. VYHAZOVAČ V GAY KLUBU – Jste-li nabušený, sladce vypadající muž kolem třicítky, není nic snažšího, než-li pracovat jako ochranka v klubu.

    2. STROJVŮDCE – Milujete-li vláčky, mašinky a vše, co je s železnicí spojené, staňte se strojvůdcem pro Fan Expres.

    3. SOUKROMÉ OČKO – Máte-li rádi detektivní práci, tak cožpak si neotevřít vlastní detektivní kancelář, kde budete špehovat nevěrné manželky a podobně.

    4. BARMAN – Milujete noční život a krásné holky, které se (až moc nahlas) baví, tak určitě přijmete nabídku stát se profesionálním barmanem.

    5. DJ – Hudba je Váš styl? No není to až moc real? Staňte se hvězdou všech velkých festivalu a dokažte, že Deadmau5 a Avicii jsou jen zpovykaní loseři.

     

    Poddotek na okraj: popusťte uzdu své fantazii a napište, co byste si přáli v příštím Grand Theft Auto!!!

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama