Gravity Goal má být konkurencí pro Rocket League
Rocket League Novinka Gravity Goal má být konkurencí pro Rocket League

Gravity Goal má být konkurencí pro Rocket League

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hru inspirovanou Tronem údajně vyrábí 2K Games.

Reklama

Podle zdrojů novináře a insidera Toma Hendersona, jehož text tentokrát zaštítil magazín Exputer, má 2K Games brzy představit svoji sportovně-závodní variaci na populární Rocket League. V současnosti má projekt nést název Gravity Goal a hráči se neposadí za volant aut, nýbrž se chopí řidítek na motorkách „jako z Tronu“.

Základ hry má být totožný jako právě v Rocket League. Dostat míč do branky soupeře. Gravity Goal má navíc obsahovat jakési disky, které bude možné vrhnout po protihráči a udělit mu tak poškození. Obrázky, které má mít Henderson k dispozici (ale nezveřejňuje je), podle něj odhalují, že disky vypadají jako „puky s LED světly“. Vozidla po zasažení zpomalí nebo úplně zastaví a udělený damage má být vypočítán podle rychlostí střílející i zasažené motorky.

Hra má být stylizovaná do zářivých barev a „energické nálady“ po vzoru Tronu. Loni prý probíhalo uzavřené alfa testování, a Henderson tak odhaduje, že oznámení přijde v následujících měsících. Dočkat by se měli hráči na PC, Xbox Series X a S a PlayStationu 5.

Společnost Take-Two Interactive, pod kterou spadají i 2K Games, má podle svých slov ve vývoji necelou stovku titulů a 62 z nich plánuje vydat do dubna 2024. Free-to-play jich má být 26 a Gravity Goal by mohl být jedním z nich.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama