Greedfall získaný skrze PS Plus nedostane možnost PS5 upgradu zdarma
GreedFall Novinka Greedfall získaný skrze PS Plus nedostane možnost PS5 upgradu zdarma

Greedfall získaný skrze PS Plus nedostane možnost PS5 upgradu zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

69
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Rozhodnutí, které asi mnohé nepotěší.

Reklama

Dnes je pro povedené RPG Greedfall (recenze zde) relativně velký den, jelikož dorazí nejen příběhové rozšíření The De Vespe Conspiracy, jenž hráčům nabídne nový region Teer Fradee, ale také speciální verze hry pro next-gen konzole v podobě PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S, která přinese lepší vzhled, svižnější načítání, běh v 60 FPS a podporu až pro 4K (ale s ním poběží hra jen ve 30 FPS).

Majitelé původních verzí navíc tento upgrade dostanou zcela zdarma, avšak s jedním háčkem, který prozradila odpověď jednomu fanouškovi na oficiálním účtu hry na Twitteru.

Z ní jsme totiž zjistili, že pokud jste hru získali "zdarma" v lednu skrze předplatné PlayStation Plus, tak bohužel nárok na bezplatný upgrade pro PS5 mít nebudete a titul si zřejmě budete muset zakoupit znovu (pokud tedy dodatečně nebude alespoň nabídnuta možnost upgradu za nějaký poplatek). To přirozeně odstartovalo nevlídnou vlnu reakcí hráčů, jenž s tímto rozhodnutím nejsou spokojeni.

Každopádně jestli po hře pokukujete, tak si můžete Gold edici (která obsahuje základní hru, rozšíření a pár dalších bonusů) na nové konzole zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama