GRID se připomíná novým trailerem
GRID Novinka GRID se připomíná novým trailerem

GRID se připomíná novým trailerem

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Trůn mistra budete muset uzmout Fernandu Alonsovi.

Reklama

Něco přes tři týdny zbývá do vydání čtvrtého dějství silniční závodní série GRID a tak Codemasters začínají tlačit na pilu. Venku je zhruba půldruhé minuty dlouhý trailer, jenž představuje různé automobily a okruhy ze šampionátu GRID World Series, který bude středobodem vaší kariéry ve hře.

Tentokrát je video zaměřené na různé funkce hry. Zprasíte někoho při závodě a on se stane vaším rivalem, přičemž podle jednoho ze 72 řidičských profilů umělých jezdců (velmi klidný až hodně agresivní) vám to bude chtít co nejdříve oplatit.

GRID World Series své turnaje rozděluje do šesti různých větví, přičemž který závod či podnik si z jakékoli větve zrovna vyberete, má být zcela na vás. První částí jsou závody cestovních automobilů Touring, Stock pak obsahuje podniky zaměřené na třídu Muscle Cars a Tuner se točí kolem silně upravených a vytuněných aut.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=81&v=zm_ZYUHjsFU[/embed]

 

Závody sportovních vozů skrývá kolonka GT a na úplném vrcholu jsou jízdy proti Fernandu Alonsovi, který má ve hře roli vašeho úhlavního rivala a pozici šampióna celé GRID World Series. A trochu stranou je větev Invitational, což je různorodý mix všech ostatních tříd dohromady. Celkově to dělá necelou stovku jízd a turnajů, které na své cestě za titulem mistra GRID World Series můžete či musíte absolvovat.

GRID má datum vydání stanovené na 11. října 2019, přičemž vyjde na PC, PS4 a X1 v krabicové i digitální verzi (pro PC na Steamu). Později je plánované vydání i na Google Stadia. Na Xzone si hru můžete v cenách od 1199,- předobjednat. V dřívější novince jsme uveřejnili všechny vozy i okruhy ve hře.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama