GRIS nabídne umělecký a mírumilovný herní zážitek
Gris Novinka GRIS nabídne umělecký a mírumilovný herní zážitek

GRIS nabídne umělecký a mírumilovný herní zážitek

Yurris CZ

Yurris CZ

1
Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Sledovat budeme příběh mladé hrdinky ztracené ve svém vlastním světě.

Reklama

Nomada Studio ve spolupráci s Devolver Digital včera odhalilo světu nový titul se zvučným jménem GRIS. Nomada Studio sídlí v Barceloně, mezi vývojáři převažují hlavně umělci z oborů ilustrace, malířství či grafického designu, o jejich tvorbě na poli her můžeme hovořit jako o uměleckých dílech. Jelikož GRIS je úplně první hrou čerstvě zrozeného studia, tvůrci do ní chtějí dát vše a udělat si tak dobré jméno v nelítostném herním průmyslu.

Gris je nejen jméno hry samotné, ale i hlavní hrdinky, které je nadějnou mladou dívkou, jenž je ztracená ve svém vlastním světě, trápí se bolestnou zkušeností z života. Její cesta skrze smutek se projevuje na jejich šatech, které dávají nové schopnosti lépe se orientovat ve vybledlé realitě. Během příběhu se bude Gris emocionálně vyvíjet a uvidí svůj svět jiným způsobem, odhaluje nové cesty k prozkoumání s využitím svých nových schopností.

GRIS nabídne klidný a evokující zážitek bez nebezpečí, frustrace nebo smrti. Hráči prozkoumají pečlivě navržený svět ztvárněný jemným uměním a detailními animacemi. Ve hře se objeví lehké hádanky, plošinové sekvence a volitelné výzvy založená na dovednostech.

Vydání je naplánováno na prosinec letošního roku, GRIS zavítá na PC a Nintendo Switch. Níže si vychutnejte první trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama