GRIT je nový battle royale z Divokého západu
Novinka GRIT je nový battle royale z Divokého západu

GRIT je nový battle royale z Divokého západu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy Windows PC

Revolvery, koně, vlaky a bitvy až pro 100 hráčů.

Reklama

Westernová tematika je po vydání Red Dead Redemption 2 opět v kurzu. Před nedávnem jsme vás například informovali o ambiciózním počinu Wild West Dynasty.

Nyní se na obzoru objevuje další titul zasazený do prostředí Divokého západu. Čerstvě odhalená hra GRIT sází čistě na multiplayer. Půjde o battle royale akci s bitvami až pro 100 hráčů. Po vzoru ostatních her z tohoto žánru budete moci hrát v režimech solo, duo a squad.

V případě smrti se utkáte s jiným zemřelým hráčem v duelu. Vítěz souboje se vrátí do bitvy. Stejný systém ostatně nabízí třeba Call of Duty: Warzone, takže nejde o nic nového.

O správnou atmosféru Divokého západu se kromě prostředí a tematicky oblečených postav postará také více než dvacítka dobových zbraní. Rychlejší přesuny napříč herní mapou poté zajistí koně a vlaky.

Vývojáři aktuální rozpracovanou verzi testují. O přístup do betaverze můžete požádat na Steamu.

Pokud si pospíšíte, tak se možná dostanete do třetího testu, který poběží v noci ze 4. na 5. dubna od 01:00 do 03:00 našeho času.

Kromě úvodního traileru je díky betě k dispozici i řada záběrů ze samotného hraní. Odkázat vás mohu třeba na video od WackyJackyho, který skrze YouTube sdílel své dojmy ze hry. Nutno podotknout, že po technické stránce GRIT rozhodně neohromí.

Na druhou stranu je potřeba brát v potaz, že se jedná o rozpracovanou verzi, takže se do vydání může ještě ledacos změnit. Úspěch her jako PUBG či Fortnite navíc ukázal, že u tohoto žánru hráči excelentní grafické zpracování úplně nevyžadují.

Na hře pracuje nezávislé studio ze Seattlu jednoduše pojmenované Team GRIT.

GRIT zatím míří pouze na PC (Windows). Ještě během letošního jara by na Steamu měla vyjít early access verze. Vydání plné hry poté autoři plánují na září. Vše se ale bude odvíjet od zpětné vazby hráčů.

Další informace naleznete třeba na oficiální stránce hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama