Grounded Novinka Grounded obdrželo další update

Grounded obdrželo další update

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Ten upravuje boj a přidává nové možnosti stavění.

Reklama

Grounded je osobitý survival od studia Obsidian Entertainment, který se v předběžném přístupu objevil v minulém roce, kdy od té doby dostal hned několik větších či menších aktualizací.

A právě jedna taková aktualizace dorazila začátkem týdne. Její označení je 0.9.0 a nabízí hned několik vylepšení a dodatečných prvků.

Potěšeni tak třeba budou stavitelé, jenž se dočkali několika nových zakřivených stěn, podlah a zábradlí, tudíž svému stavení mohou propůjčit oblejší tvary. Navíc konečně dorazily žebříky, takže se do dalších pater dostanete přímou cestou.

Kromě toho přibyl nový kreativní režim, v němž se vás zdejší fauna nebude snažit zabít. Vylepšen pak byl i foto režim, jenž lze nově využít i v multiplayeru, a dorazily také nové podkategorie pro vaše recepty.

Grounded obdrželo další update

Úpravami následně prošel také systém uložených pozic, které zabírají méně místa a jednotlivé průchody hrou jsou spojeny do vlastních skupin pro lepší přehlednost.

A nemalých proměn se dočkal i boj. Nově tak třeba uslyšíte jinou hudbu, když budete bojovat se slabšími nepřáteli, ale také můžete zrušit animaci útoku s využitím blokování. Vámi položené pasti pak budou získávat postupné poškození podle toho, jak s nimi interagují nepřátelé.

Na kompletní seznam změn se lze podívat na této stránce.

Grounded obdrželo další update

Samotné označení tohoto updatu pak jasně indikuje, že příští velká aktualizace by měla nést označení 1.0.0, tudíž by se mělo jednat o plnou verzi.

Předběžný přístup do Grounded zakoupíte za 29,99 eur, respektive 749 Kč, na Steamu a Microsoft Store. Titul je dostupný i v rámci předplatného Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama