Grounded Novinka Grounded vítá novou aktualizaci

Grounded vítá novou aktualizaci

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Přidává nové lokace i další druhy hmyzu.

Reklama

Grounded je projekt od tvůrců z Obsidian Entertainment, který je tu s námi v předběžném přístupu už více než rok a půl. Avšak během této doby autoři hru opravdu pěkně "nafoukli", kdy ji neustále zásobují různými aktualizacemi.

A začátkem února dorazil update další, tentokrát s označením 0.12 a jménem Into the Wood.

Ten nabízí další porci nového obsahu, kdy možná tím nejhlavnějším jsou nové lokace. Nově tak lze prozkoumat žhnoucí místo, na které se vysypal gril, ale také se lze vydat do termitího dungeonu. No a ještě přibyla nová zajímavá místa kolem kůlny.

Řada ovšem přišla i na dodatečné kusy výbavy, které si můžete vytvořit, mezi nimiž naleznete termití sekeru (Tier 3) či brnění. Také si lze vytvořit nové typy plevelových podlah a objevit můžete jednu tajnou zbraň (katana?).

Dorazily ale i nové funkce, co nám trochu ulehčí zdejší život, kdy lze využít ruce k vytvoření provizorního "dalekohledu" (Peep.R), jenž vám umožní dopředu prozkoumat prostředí a umisťovat ukazatele. V menu craftingu se navíc nově shlukují různé druhy stejného typu stavby a lze snižovat a zvyšovat jas vašeho osvětlení. Ve výzkumných stanicích také nově naleznete udělátko, které vám pomůže identifikovat potřebné zdroje.

Grounded vítá novou aktualizaci

Mezi dalšími přídavky dále nalezneme možnost vycraftění více věcí najednou, můžete si vytvořit "custom" hru, v níž lze ovlivnit různé herní aspekty (ovšem se znepřístupní achievementy) a figurínám můžete měnit pózu.

A nešetřilo se ani z pohledu nových přírůstků do fauny, kdy kromě zmiňovaných termitů lze nově potkat třeba skaraba, kněžici trávozelenou či prachového roztoče.

Grounded vítá novou aktualizaci

Na kompletní seznam změn se můžete podívat zde.

Grounded je v předběžném přístupu dostupné na PC (Microsoft Store a Steam), Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Také je součástí předplatného Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama