GT Academy 2014 potřebuje Gran Turismo 6 1.06
Gran Turismo 6 Novinka GT Academy 2014 potřebuje Gran Turismo 6 1.06

GT Academy 2014 potřebuje Gran Turismo 6 1.06

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

2

Již šestý ročník soutěže o pozici profesionálního závodního jezdce tentokrát potřebuje plnou verzi Gran Turismo 6.

Reklama

Letos již pošesté (podruhé v ČR) pořádají tvůrci série Gran Turismo soutěž ve spolupráci se Sony a automobilkou Nissan. Na jejímž konci se můžete stát profesionálním automobilovým závodníkem. Předchozí vítězové si už zkusili závody od Super GT po Formula 3, od FIA GT po GP3 a dokonce se zúčastnili 24 hodinových závodů na Spa, Nürburgringu a na legendárním Le Mans.

Soutěž začíná 21. dubna a oproti loňskému demu na GT6, které bylo zadarmo, budete tentokrát potřebovat plnou a plně aktualizovanou verzi Gran Tturismo 6, stejně jako dříve byly u některých ročníků potřeba plné verze GT5 Prologue či GT5.

Co nového přinesly poslední patche?

V pořadí pátý patch 1.05 přinesl dlouho očekávánou podporu více monitorů, vyhledávání aut a pár změn do multiplayeru. Ovšem pořádné nálože změn jsme se dočkali teprve s posledním šestým patchem 1.06. Konečně jsme se dočkali funkce Data Logger, která analyzuje uložený záznam a ukáže v grafech, jakým způsobem jezdec projel trať. Stejně tak se vrátila další funkce z GT5 a to podpora 3D televizí. Nově se objevila nastavitelná zadní křídla a jako tradičně se změnilo několik věcí v nastavení multiplayeru na základě odezvy komunity.

Po asi pěti letéch čekání od prvního předvedení (technologie je vývoji již od roku 2007) jsme se dočkali implementace technologie GPS Visualizer, která dokáže v GT6 zobrazit průjezd tratí ve skutečném autě zaznamenaný na USB flash disk. Prozatím jsou podporovány pouze japonské okruhy Fuji Speedway, Tsukuba a Suzuka a vybrané automobily značky Toyota vybavené packetem “Sports Drive Logger” v ceně 91,800 yenů (asi 18.000 Kč).

Pokud GT6 vlastníte, ale poslední dobou jste hru nezapnuli, tak to rozhodně nyní udělejte! V rámci sezonních závodů teď můžete zadarmo získat vůz Toyota FT-1, který normálně stojí 500.000 kreditů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama