gta-postavy-special-nejzajimavejsi-vedlejsi-postavy-1
Blogy čtenářů Článek GTA Postavy#SPECIÁL: Nejzajímavější vedlejší postavy_1

GTA Postavy#SPECIÁL: Nejzajímavější vedlejší postavy_1

sweat55

sweat55

Hlavní hrdinové jsou většinou velmi dobře napsaní, scénáristi se na nich pořádně vyřádí a to občas dost pořádně. Jenže jak je v sérii zvykem, spousty…

Reklama

Hlavní hrdinové jsou většinou velmi dobře napsaní, scénáristi se na nich pořádně vyřádí a to občas dost pořádně. Jenže jak je v sérii zvykem, spousty zajímavých postů zaberou i některý ty "vedlejší" postavy. Některé si zamiluje, některé nenávidíme a na některé si ani nevzpomeneme.  Tento speciál, jenž jsem se rozhodl napsat jako poděkování za vaší přízeň (postava Tommyho má 14000 zobrazení ), se bude věnovat těm na které jsem po těch letech do dnes nezapoměl.

 

Poznámka: Série GTA se dělí na 3 části, které na sebe příběhově vůbec nenavazují. Jedná se o 2D universum, což jsou díly které byly vydět z ptačí perspektivy, poté 3D universum kam patří díly z PS2 a PSP kromě CHINATOWN WARS, no a nakonec HD universum kam patří vše po GTA IV.

 

Lance "Ryder" Wilson

Byl jedním z vedoucích členů Grove Street Families, pořádnej vyhulenec a taky chlápek co neuměl zavřít klapačku a každou situaci musel komentovat. Řeč je samozdřejmě o Ryderovy. Jít si do armádních skladů pro zbraně, uvařit si vlastní kotel dobrůtek a nebo jít postřílet pár Ballasů. Jak se ale někdy stává, pro prachy a slávu je člověk schopen udělat cokoliv, a Ryder je toho příkladem. Za zradu se platí a proto si to s ním musí CJ v pozdější části hry vyřídit. I tak jsem si mise s ním užil a nedát ho do tohoto seznamu, to bych byl sám proti sobě.

"Tak a je to. Tahle hra neplatí zmr*i." "Žádná neúcta, člověče, ale ty řídiš na hov*o"

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/pWOQQTBCcTM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Yusuf Amir

Pokuď znáte jeho oblíbenou písničku, tak přesně takový je. Miliardář, byznysmen, podnikatel a "gangster" Yusuf, jenž se narodil do velmi bohaté a mocné rodiny v Dubaji, je postava která se vám při hraní The Ballad of gay Tony rozhodně "doslova vryje" do hlavy. Yusuf doslova kašle na nějaké arabské tradice, což rozhodně netěší jeho otce. Jeho hlášky překonávají nejedny hranice a mise pro něho jsem doslova žral. Na konci navíc dá Luisovy odměnu v podobě pár zlatých "vymožeností"

"Však víš... měli jsme malé tvůrčí setkání, načež se začli dít šílené věci a já někde ztratil svoje kalhoty"

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/3NaYcBl314M?list=PLA11DBACB660B59D1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Ken Rosenberg

Jako třetí vedlejší postavu jsem si dovolil vybrat Kena Rosenberga. Právníka a kokianového blázna. Je to sice vystrašený poseroutka, na druhou stranu je jedním z nejlepších přátel Tommyho a celou dobu se je snaží dostat z té patálie s pěnězi, díky které jsou oba v průšvihu. Bohužel je závislák na šňupání kokainu, a díky tomu mu začátku moc nepomáhá. Po událostech z Vice City se přesune do San Andreas kde se nechá léčit ze závislosti na drogách.

"Tohle je tak vzrušující ,Tommy! Jako za starých časů."

 

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/dj-zQI5w6bk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Catalina

A je tu první postava něžného pohlaví. Vlastně, zrovna u ní bych to "něžného" používat neměl. Vraždí a krade mnohem více než je zdrávo i pro chlapa. Setřenice hispánského bose Cesara Vialpanda krátkou chvíli pomáhá CJovy ze špatné finanční situace. Společně začnou okrádat celý venkov, přičemž z ní lítá jedna hláška za druhou a později si spolu užijí své. Nakonec potká Claudeho a přestěhuje se s ním do Liberty City, kde ho ale zradí a tak Claudovy nezbude nic jiného, než stará dobrá pomsta.

"Viděla jsem zkur*ené burany s většíma koulema než máš ty! .. Ty? Ale Cesar říkal že jsi opravdový chlap."

 

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/LPdgZPVsPkg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Lamar Davis

Člen zelených The Families, nejlepší přítel Franklina a tak trochu idiot a klaun v jednom. Řada přišla na Lamara Davise, gangstera z Los Santos. Pro svůj gang udělá cokoliv, hlavně ať to nějak dopadne. Oproti Franklinovy je to pohodář, o nic se nestará a má velmi pozitivní pohled na věc. Pracuje pro Simeona Yetariana kde mu shání auta, snaží se nahrabat kde to dá a občas se zaplete do něčeho s nepřátelskými gangy.  Byl by rád zaměstnancem měsíce, ale všichni víme jak to dopadne. No a pokuď si hráč zvolí správný konec, Lamar nakonec pomůže.

"Woo-hoo-hoo, nigga. ... Myslel jsem že jsme kámoši nadosmrti? ... Ou moje chyba pane "zlatá kreditko" Omluvte mě pane, můžete jít pane, díky, díky, díky. Nas*r si kámo!"

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/WvmlHkLeSPI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Patrick McReary

No, nakonec jsem si vybral Packieho, to je jeden ze čtyř bratrů McRearovy rodiny. Má vtipné hlášky, je to Nikův velmi dobrý přítel a jeho mise jsou občas opravdu monstrózní. Ono si jít prostě vykrást banku uprostřed bílého dne, postřílet půlku policejního zboru a potom si klidně odjet je jak jsem psal "monstrozní". Po událostech roku 2008 se stěhuje do Los Santos aby zde rozšířil své lupičské schopnosti. Kdo ví, třeba narazí na Franklina a připojí se k jeho partě a spolu budou dělat problémy nejedné společnosti.

"Tolik spousta úsilí o žádnou zasra*ou odměnu. Příběh mého života."

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/TG5k1JCi3qQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Pokuď jste vydrželi až doposud, jsem opravdu rád. V celém universu se nachází tolik zajímavých postav, že vypsat je by trvalo na opravdu dlouhou dobu. Jesli se bude článek líbit, klidně můžu sepsat další. No, záleží na čase, ono sepsat něco malého trvá klidně pár hodinek. Ale budu se snažit. Tak díky za pozornost. :)

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama