Gta San Adreas - Záhady (Zkušební Článek)
Blogy čtenářů Článek Gta San Adreas - Záhady (Zkušební Článek)

Gta San Adreas - Záhady (Zkušební Článek)

První článek na mém blogu :) - budu přijímat jak kritiku tak i pozitivní komentáře, nebudu přijímat "hejty".

Reklama

První článek na mém blogu :) - budu přijímat jak kritiku tak i pozitivní komentáře, nebudu přijímat "hejty".

 

Putoval sem státem San Andreas a viděl co si nevysvětlitelného.

Ghost Car:

V podstatě ve všech krajinách můžeme najít tyto auta, záhadná auta nejdou opravit, ani když vjedete do Pay 'n' Spray. Kdo je tu nechal to je záhada, ale spekulace mluví o tzv - Leatherfacovi to je masový vrah, který zabijí svoje oběti motorovou pilou.

 

UFO:

UFO nedá spát mnoho vědcům a tento fenomén se dostal i do GTA, první kam sem zašel byla hospoda Lil Probe Inn, kde byla i mapa výskytu UFO ve hře dále sem zavítal k "Big Ear" což je velký satelit přijímajcí vlny z vesmíru. Zatím sem ono ufo nenašel. ale budu pokračovat i přinesu vám o tom samostatný deníček.

 

Leatherface:

První co mě napadlo se spojitostí s leatherfacem byly krvavé chatky. Proslýchá se, že pokud do chatek příjdete v pátek nebo v neděli za děštivého počasí a budete mít sebou pilu, tak za 2 minuty (2 hodiny herního času) uslyšíte zvuky druhé motorové pily.

Dále sem podle fám zavítal do městečka Palomino Creek a u mola sem našel kolečkové křeslo, podle některých obyvatel městečka kteří mi řekli - že pokud se tam dostanu za děštivého počasí uvidím Leatherface a ten se na mě vrhne.

A poslední sou mrtvá těla, která nejsou nák zakrytá, dají se najít velmi lehce, podle místního šerifa, za těmito vraždami stojí Leatherface.

 

Více vám napíšu v samostatném článku a rozeberu podrobně své putování.

Lochneská Příšera:

Toto je velmi záhádná záhada není vůbec jisté zda existuje, ale i přesto sem byl vysláná do Palomino Creek. U jezera sem strávil více než 7 dnů. A stejně nic, proto nemůžu o této záhadě říci více.

Yeti alias BigFoot

Podle některých svědků Yeti doopravdy žije proto sem neváhal a vydal se na cestu. Svědci viděli Yetiho v těchto oblastech  Red County/ Palomino Creek a Whetstone. A proslýcha se pokud v těchto oblastech půjdete po 22:00h tak ho zahlídnete já ho ovšem neviděl.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama