GTA V bylo letos nejsledovanější hrou na Twitchi
Novinka GTA V bylo letos nejsledovanější hrou na Twitchi

GTA V bylo letos nejsledovanější hrou na Twitchi

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

I po osmi letech je hra velmi oblíbená.

Reklama

Stejně jako každý předchozí rok, tak i letos zveřejnila streamovací platforma Twitch od Amazonu své statistiky. Podle dostupných údajů se nejsledovanější hrou roku 2021 stalo Grand Theft Auto V, tedy titul z dílny společnosti Rockstar Games. Zvýšila se také ovšem celková sledovanost Twitche, a to o 1,3 miliardy hodin na celkových 2,1 miliard hodin.

Nejsledovanější hra na Twitchi je každoročně něčím, k čemu mnoho lidí vzhlíží jako k celkově nejzábavnější hře roku, protože to ukazuje, kolik lidí se jí aktivně věnuje, a ne jen hraje. Během roku GTA V hrálo několik slavných streamerů, včetně takového xQc, MontanaBlack88 nebo Summit1G. Oblíbenost této hry je způsobená hlavně díky režimu Grand Theft Auto Online, především pak velmi oblíbený je roleplaying v tomto online módu. Ačkoliv ten je známý už od počátků vydání hry, je pravdou, že roleplaying v GTA se rozmohl teprve nedávno díky populárním změnám a serveru nopixel.

Dalšími nejsledovanějšími hrami na Twitchi během roku 2021 byly League of Legends, Fortnite, Valorant, Minecraft, Call of Duty Warzone, Counter-Strike: Global Offensive, Apex Legends a Dota 2. V průběhu několika let si League of Legends drželo korunu nejsledovanější hry na Twitchi. Sesadilo ho právě až GTA 5 v letošním roce, ale také Fortnite v roce 2018. Nejúspěšnější letošní novinkou podle statistik Twitche byl New World od Amazon Games, který dosáhl na milník 259 milionů sledovaných hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama