GTA V jistě nevyjde do března 2013
GTA 5 Novinka GTA V jistě nevyjde do března 2013

GTA V jistě nevyjde do března 2013

Redakce

Redakce

26

Vydání očekávané městské akce je plánováno podle všeho až na příští fiskální rok.

Reklama

Grand Theft Auto V je jednou z nejvytíženějších her současnosti, podle všeho se však zdá, že si ještě nějaký čas počkáme. Analytik Colin Sebastian v rozhovoru pro Gamespot uvedl důvody, proč hra nespatří světlo světa ani v prvním čtvrtletí příštího roku.

Jednak jsme stále nejen my ale podle Colina ani prodejci neslyšeli jediný oficiální náznak data vydání. Přitom prodejci v případě velkých titulů obyčejně potřebují znát termín alespoň půl roku dopředu. Je také pravda, že Rockstar vždy upřednostňoval kvalitu před uspěchaným vydáním (vzpomeňme na dlouhý vývoj L.A. Noire a letošního Maxe).

Vydavatel Take-Two přitom nedávno ohlásil, že hodlá za letošní fiskální rok (končí právě v březnu 2013) utržit 1,8 miliardy dolarů. Borderlands 2 se zatím prodává extrémně dobře (větší počet předobjednávek zaznamenal vydavatel jen v případě GTA IV a San Andreas), přesto není úplně jasné, jak k uvedenému číslu chce Take-Two dospět.

Na datum vydání GTA V lze však také usuzovat z předchozích her od Rockstaru – L.A. Noire, Red Dead Redemption, GTA IV, Max Payne i L.A. Noire vyšly vždy v květnu (GTA na konci dubna). Takže květen 2013?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama