GTA V nabídne mimo jiné chytré ryby
GTA 5 Novinka GTA V nabídne mimo jiné chytré ryby

GTA V nabídne mimo jiné chytré ryby

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

135

Netrvalo dlouho a na veřejnost prosákly informace z varšavské předváděčky pátého Grand Theft Auto, slibující nádhernou hru.

Reklama

Jeden z účastníků prezentace se vydal na sajtu Reddit, aby zvídavým fanouškům zodpověděl něco málo dotazů, z nichž se většina točila kolem audiovizuálního zpracování. To je údajně dál než v případě GTA IV, ale zhruba nastejno s Red Dead Redemption.

„Hra vypadala každopádně lépe než GTA 4. Zdaleka v pohybu nedosahovala kvality trailerů, ale na spoustě míst byl patrný aliasing. Tipuju, že bude titul vypadat minimálně tak dobře, jako RDR.“

Taktéž jsme se dozvěděli, že bude k dispozici kolo pro výběr zbraní, ne nepodobné tomu z již zmíněného RDR, při jehož vyvolání se hra zpomalí. S opětovným zrychlením ovšem nemusí čekat až na chvíli, kdy ho zase zavřete, takže při vybírání rozhodně neotálejte.

Bezkonkurenčně nejlepší na celé hře je ale podle dotyčného voda, která je prý zpracována jedním slovem dokonale. Dokonce bylo myšleno i na podmořský život, jenž se dočkal updatu UI a ryby tak kupříkladu při jakémkoliv kontaktu s hráčem plavou rychle pryč.

Co se optimalizace týče, ta je prý dostatečná a na aktuálním modelu PS3 zvládá gamesa běhat na stabilních 30 snímcích za vteřinu.

Britský obchod GameStop na svém Twitteru lákal starším obrázkem s blesky na reálné real-time efekty počasí s velkými bouřkami, které bude doprovázet déšť (na cestách se budou vytvářet louže) a vlny v oceánu.

Grand Theft Auto V vyjde 17. září pro PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama