GTA V se v rozsáhlé modifikaci dočkalo nového příběhu a unikátní funkce
Grand Theft Auto 2 Novinka GTA V se v rozsáhlé modifikaci dočkalo nového příběhu a unikátní funkce

GTA V se v rozsáhlé modifikaci dočkalo nového příběhu a unikátní funkce

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zahrajete si za člena policie.

Reklama

I po letech nesmírně populární GTA V se po vydání PC verze v roce 2015 stalo vděčným cílem moderské komunity. Jsou to právě různorodé modifikace, které společně s nadále živým multiplayerovým režimem GTA Online udržují hru při životě.

Že se v oblasti komunitní tvorby fantazii meze nekladnou, dokazuje nově vydaný mod s názvem Inworld Sentient Streets - AI Story. Ten přináší úplně nový ručně vytvořený příběh, ve kterém si zahrajete za policistu v Los Santos. Čeká vás výběr parťáků, řešení různých zločinů i střety se samotnými kriminálníky.

Kromě toho ale tato modifikace disponuje funkcí, kterou se odlišuje od všech ostatních. Místo naskriptovaných dialogů můžete s jednotlivými postavami komunikovat vlastním hlasem prostřednictvím mikrofonu. Bez ohledu na to, co počítačem ovládaným charakterům řeknete, by vám měli díky využití umělé inteligence s názvem Inworld odpovědět. Jedná se tedy o podobný princip, na kterém funguje například ChatGPT.

Jako ilustrace reálného fungování této osobité modifikace poslouží níže přiložené video od autora modu s přezdívkou Bloc. Modifikace si můžete bezplatně stáhnout na stránkách Nexusmods.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama