GTA:The Ballad Of Gay Tony-Balada o teplým Tonym
Blogy čtenářů Recenze GTA:The Ballad Of Gay Tony-Balada o teplým Tonym

GTA:The Ballad Of Gay Tony-Balada o teplým Tonym

Recenze na jeden ze dvou přídavků pro GTA IV.

Reklama

Recenze na jeden ze dvou přídavků pro GTA IV.

 

 

Kolem května vyšla kolekce dvou velkých DLC pro GTA jménem Episodes From Liberty City. Dnes jsem si vybral pro svou recenzi The Ballad Of Gay Tony.

 

 

Tohle DLC vás postaví do role Luise,vyhazovače z jednoho z klubů již zmíněného Gay Tonyho,proč Gay? Protože sám osobě říká,že je nejteplejší osoba na světě.

Ale co by to bylo za akční hru,kdyby jste jen měli vyhazovat ožralce z klubu. Tony pro vás bude mít mnoho špinavé práce.

 

 

 

Napěchované Novinkami

 

Hned po prvním obrázku vás něco praští do oka,celou hru hrajete za negra(ne,nejsu rasista,jen na to upozorňuju,protože za ně můžete hrát jen málokdy). Celkově to je vylepšená verze GTA IV,protože vyladili nějaké chyby a zlepšili dohlednost. Najdete tady také pár nových zbraní-Revolver,Brokovnici,Brokovnici s výbušnýma nábojema,C4 a nakonec zlatou UZI!

Také tu najdete nový vrtulník-Buzzard,který střílí z minigunů a také může pálit neomezený počet raket.

 

Akčnější než původní díl?

 

Nevím přesně kolik je tu misí(rozhodně ne tolik co v původním díle),myslím že kolem 20,ale všechny jsou tak napěchované akcí,že by si to mohlo podat ruku s modern warfare 2!

Nové náčiní,které jsem uváděl v předchozím odstavci,vám pomůže udělat ve městě Liberty City,ještě větší chaos než dříve!

 

 

 

Liší se to hodně od původního dílu?

 

Abych se vyjádřil,je to pořád GTA,základ misí zůstal stejný-dojeď tam,vystřílej to tam,vrať se zpátky .Ale v tomto dílu dostaly mise menší vylepšení,při každém splnění mise vás to ohodnotí v procentech,jak jste v té misi byli dobří. Tohle hodnocení závisí na času,přesnosti střelby,získané damage od nepřátelských kulek apod. To už také napovídá o tom,že mise půjdou skrz herní mobil přehrávat znova.

 

Jak je na tom multiplayer?

 

Ten se celkově vůbec nezměnil,zůstaly tu všechny původní módy,jako jsou free mode,TDM,FFA a další. Jen ho vylepšili podobně jako singleplayer-zlepšili grafiku a přidali nově náčiní,nic víc! Jen mě pořád mrzí systém hledání matche.Musíte,mnohokrát hodně dlouho čekat než tam přijdou hráči,což je někdy nervyrvoucí,až to někdy nevydržíte,a jdete radši zpátky do singlu...

 

 

 

 

 

GTA:The Ballad Of Gay Tony-Balada o teplým Tonym

Verdikt

Je to zábavnější předělávka původního GTA,plná akce a novinek.Fanoušek série GTA tohle musí vlastnit,ale ostatní hráči by si to měli nejdřív promyslet.

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Vylepšená grafika
Nové zbraně
Akčnější mise
Téměř žádná změna v singleplayeru
Téměř žádna změna v multiplayeru
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama