Guacamelee! 2 bude k dispozici i na PC
Guacamelee! 2 Novinka Guacamelee! 2 bude k dispozici i na PC

Guacamelee! 2 bude k dispozici i na PC

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4

PlayStation 4 nebude jediná platforma, kde si budeme moct zahrát tuhle hru.

Reklama

Původní Guacamelee! bylo vydáno pouze na PS3 a PS Vita. Později přešlo do široké škály dalších platforem, včetně PC. Hráči na počítačích se tedy nemusí obávat, protože druhý díl od společnosti Drinkbox Studios, který byl oznámen v loňském roce na Paris Games Week výhradně pro PlayStation 4, bude k dispozici i ve službě Steam.

Guacamelee! 2 je akční plošinovka ve dvojrozměrném stylu (2D). Hráči ovládají postavičku Juana a prozkoumají otevřený, nelineární svět, aby dokončili příběhové cíle. Dochází na boj s nepřáteli a sbírání mincí. Mince shromážděné od poražených nepřátel se používají ke koupi nových dovedností, které se zdvojnásobují jako kontrolní body. I pokračování bude obsahovat kooperaci až 4 hráčů.

Datum vydání zatím není stanoveno, ale podle zdrojů se ho dočkáme velmi brzy. Kromě oficiálního traileru oznamující příchod hry na počítače, si čekání můžete zkrátit sadou screenshotů, které jsou umístěny níže.

Odhaleny byly ještě minimální systémové požadavky. Ty jsou hodně střídmé. Potřebovat budete alespoň operační systém Windows 10, 8, 7, XP, 2000 nebo Vista, 2 GHz + procesor, 1 GB RAM, grafickou kartu s 1 GB VRAM a Shader Model 5.0, DirectX verze 11 a 1400 MB volného místa na disku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama