Guild Wars 2 Novinka Guild Wars 2 konečně dorazí na Steam

Guild Wars 2 konečně dorazí na Steam

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC Apple Mac

Vydání stíhá oslavy 10. výročí.

Reklama

Vývojáři z ArenaNetu stále rozšiřují a upravují jejich MMORPG Guild Wars 2, kdy nedávno konečně dodali podporu DirectX 11, aktuálně také přepracovávají první sezónu dodatečného obsahu z cyklu Living World (aby více odpovídala formátu pozdějších sezón), ale také na 23. srpna chystají vydání balančního patche, jenž mimo jiné by měl i zlepšit požitek pro nové hráče.

A přesně v tento den ještě dojde na další významnou novinku. Během něho, přesněji ve 21:00, totiž konečně dorazí hra i na oblíbenou platformu Steam, kam se chystala už od roku 2020, avšak následně došlo na odklad na neurčito.

Zdejší hráči pak základní titul budou samozřejmě moci okusit zdarma (jedná se o free-to-play záležitost), kdy zde rovnou naleznou možnost upgradovat na vyšší verzi s dodatečnými datadisky Heart of Thorns, Path of Fire a nejnovější End of Dragons. Navíc ale dorazí i kompletní bundle, s nímž rovnou odemknete i veškerý obsah pro Living World sezónu 2-5 (první je zdarma). Tento bundle by později měl být dostupný i lidem mimo Steam.

S tím se navíc pojí již dříve oznámená nemilá zpráva, že stále platí nemožnost přesunutí existující účtu do Steam verze a naopak, takže aktuální hráči zůstanou odkázáni na klasický launcher.

Každopádně toto zvolené datum znamená, že Steam verze to stíhá na oslavy 10. výročí hry, které bude slaveno jak v reálném světě, tak i v tom herním, kdy se můžeme těšit na speciální event, nabízející nové achievementy, úkoly i odměny. Také bude dostupný 30% bonus pro zisk zdejších různých postupů v PvE, PvP i WvW obsahu po dobu jednoho týdne, kdy to vše doplní slevy v in-game obchodě (Gem Store).

Od 23. do 28. srpna také budou aktivovány Twitch dropy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama