Guild Wars 2 nová generace MMORPG??
Blogy čtenářů Recenze Guild Wars 2 nová generace MMORPG??

Guild Wars 2 nová generace MMORPG??

Guild Wars 2 je massive multiplayer online role playing game zkráceně MMORPG.

Reklama

Guild Wars 2 je massive multiplayer online role playing game zkráceně MMORPG.

Guild Wars 2 je něco mezi FPS a RPG je tam hodně akce a také se tam mění svět podle toho jak zareagujete na různé úkoly např. jdete kolem vesničky na kterou útočí kentauří,a je jen na vás jestli tu vesničku zachráníte nebo ne. Když ji necháte ať ji spustoší kentauři tak opravdu bude zničená a ne jako když v jinčich mmo utoči na hrad a ať do toho buší sebevíc nikdy to nezničí protože hra čeká že tam příjdete vy a zachráníte to.Boje se tam podobají spíše na FPS ,protože tam  jenom nestojíte na místě zatím co čarujete např. Fireball hodiny zatím co do vás seká jiný hráč nejlepší zbrani ve hře a zabije vás za pár sekund.To tam ani moc nehrozí protože se furt budete hýbat takže musíte být i hodně ostražití.Ale nemyslim tím že uvšech kouzel se můžete hýbat u některých taky musíte zůstat na místě pokud budete čarovat něco jako plošňák.Také si tam můžete přebarvit všechny části výstroje jak je vám libo a udělat tak jakoby vlastní set.

Transmutační kameny

Kčemu slouží?

jsou to kameny ktere jsou na jednou použití jsou k tomu aby jste změnili vzhled věci a spojili ho se staty druhé.Takže se vám líbí nějaký meč ,který má nízké staty můžete to spojit s mečem který se vam nelíbí a předat ty staty jakoby na ten meč který se vám líbí.

Zatím se neví jestli tyto kameny budou stát buď herní měnu nebo za reálné peníze.

PVE

Je tam tak z trochu jiného soudku neprobojováváte se tam různými elitami a nějakými menšími bossy apod.než se dostanete k hlavnímu bossovi .V Guild wars 2 prostě toho bosse vidíte někdě uprostřed lesa napřiklad a kolem něho pár příšer takže na něj můžete jít hned a netrvá vám to hodiny než se k němu probojujete.Všechny profese v guild wars 2 umí lěčit takže už nemusíte třeba chodit s nějakým healerem s kterým nechcete nebo nemusíte hned zrušit celý útok na bosse když vás opustí nějaký healer .

Rasy

Úplně ve všech mmorpg najdete různé rasy a povolání kterými třeba určitá rasa disponuje třeba u nemrtvých nenajdete paladina to by byla asi blbost teda pokud byto nebyli nějací svatí nemrtvý což pochybuju ....

 

Sylvari

Norn

Charr

Asura

Human

 

Profese

Elementalist- je to mág používá kouzla živlů vody ohně země a vzduchu.Jako mág si může přepínat na různé naladěnosti což znamená že přepne si na naladěnost vzuchu např. a objeví se mu v jeho skill baru kouzla vzduchu a tak to může měnit dle libosti a je jedno jestli je v  combatu nebo ne .Zbraně Scepter(main hand),Dagger(off hand i man hand) ,staff(two hand), focus(off hand).

 

Warrior- je bojovník ,který nosí těžkou zbroj a  umí dobře zacházet se zbraněmi na blizko ale i se zbraněmi na dálku nepohrde i když není snimi až tak silný jako ranger.Ale zas nedává stim tak úplně malý dmg  .Zbraně Sword,Axe,Hammer,Great sword,Longbow,Riffle.

 

Ranger- je dobrý se zachazením se zbraněmi na delší vzdálenosti může si  ochočit divoké zvíře jako peta ,který bude bojovat bok po boku sním takže může zatím zaměstnat cíl zatím co ranger bude útočit v dáli .Nebo může použít různé pasti neboli traps.Sword(main hand),Axe(main hand),Great sword(two handed),Longbow(two handed),Shortbow(two handed),axe(off hand),Dagger(off hand),Torch(off hand),Warrhorn(off hand).

 

Necromancer-je to mág který se zabývá temnou magii a povoláváním mrtvých většinou to je zakázaná magie je to něco jako ranger stím petem akorát je vyvolává a jsou to démoni apod.  

Zbraně Axe(main hand),Dagger(main and),Scepter(main hand),Dagger(off hand),Focus(off hand),Warhorn(off hand),Staff(two handed).

 

Guardian-je dobrý bojovník jako warrior ale spíše používa magii k boji takže něco jako mág na blízko. Je dobrý v obranných kouzel takže může být užitečný v ústupu party při přesile

zbraně Mace(main hand),Scepter(main hand),Sword(main hand),Great sword (two handed) ,Hammer (two handed) ,Staff (two handed) ,Focu(off hand),shield(off hand),Torch(off hand).

   Guardian je poměrně nová profese ArenaNet ho oznámil přibližne před dvěma měsici

 

 Na guild wars 2 si asi ještě počkáte ,protože je zatím plánovaná closed beta někdy v tomto roce leda že by jste si zašli na nějaké ty Gamescomy a tam skusily Demo.               

                                                                   

Guild Wars 2 nová generace MMORPG??

Verdikt

Myslim si že Guild wars 2 docela příjde o hráče , protože konkurence je dost vysoká takže by jsi v ArenaNetu měli asi pospíšit .Hodně lidí si asi koupí nějaké to MMo co výjde před guild wars 2 a jen tak se asi neodtrhnou od toho .

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Mnohem lepši grafika oproti prvnímu dílu
Svižné kční boje
Hra hodně ovlivněna hráči
Zatím closed beta
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama