Half-Life Alyx je prý nejlepším dílem
Half-Life: Alyx Novinka Half-Life Alyx je prý nejlepším dílem

Half-Life Alyx je prý nejlepším dílem

Martin Pritula

Martin Pritula

27
Platformy Windows PC

O hře se rozpovídal Gabe Newell.

Reklama

Dnes jsme vás již o hře ze série Half-Life jednou informovali, a to prostřednictvím recenze na fanouškovský remake prvního dílu, kterým je Black Mesa. Tato hra nemohla vyjít v lepší dobu, protože již dnes vyjde nový díl této série: Half-Life: Alyx.

O hře se nyní rozpovídal Gabe Newell s designérem hry Robinem Walkerem a dočkali jsme se mnoha zajímavých informací. Gabe Newell sdělil, že mají možnost změnit hraní tak, jak jej známe, a to právě prostřednictvím VR. Právě VR dle něj nabízí mnoho možností, jak rozšířit herní zážitek a věří, že jakmile si hráči Alyx vyzkouší, tak jim vše začne dávat smysl. Zároveň sděli, že si uvědomuje obrovská očekávání, které jeho tým musí naplnit, a že je skutečně nadšený z toho, čeho se jim povedlo dosáhnout.

Dále jsme se dozvěděli, že tým stojící za Alyx pečlivě analyzoval jednotlivé aspekty předchozích her a snažil se z nich vybrat jen ty nejlepší. Zároveň se však nebáli inovovat a změnili to, co by dle nich v současnosti nevypadalo příliš dobře. Gabe Newell se poté společně s Robinem Walkerem shodl na tom, že má Alyx k vytouženému třetímu dílu velmi blízko a podle Newella je Alyx dokonce tím nejlepším dílem. Dále informoval, že si uvědomuje velikost VR trhu a na finančním úspěchu jim příliš nezáleží - Alyx je ale podle něj hrou, u které pro ně bude velmi důležitá zpětná vazba, podle které budou moci poznat, zda jsou na správné cestě, či nikoliv. A právě to by mělo mít za následek to, jakým způsobem budou se sérií pracovat nadále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama