Half-Life Novinka Half-Life dostane další „pokračování“ mixující Halo a Doom

Half-Life dostane další „pokračování“ mixující Halo a Doom

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy Windows PC

Tvůrci chtějí své dílo dostat i na Steam.

Reklama

Half-Life je jednou z FPS definujících podobu žánru jako takového. Není tím pádem až tak překvapivé, že se řada děl snaží vydávat v jeho stopách. Tento kousek je však jiný v tom, že se nemá jednat o duchovního nástupce, nýbrž o neoficiální pokračování, což do jisté míry napovídá i název, jenž nese. Half-Life: Reamped produkovaný týmem Velocity Punch byl nejprve vyvíjen jako modifikace pro Half-Life 2. Postupem času však narostl tak, že se z něj stal kousek, který jeho tvůrci touží dostat i na Steam.

Jednat se má o pokračování příběhu Half-Life 1, které se odehrává v alternativní časové lince, v níž Gordon odmítl nabídku G-Mana. V rámci hratelnosti se má jednat o kombinaci Halo a Doom, takže se můžeme těšit na dynamickou FPS, v níž se Freeman přetransformoval v lovce, který nemá problém mimozemské protivníky vyloženě lovit. Krom dobře známých protivníků, přinášejí vývojáři také nováčky, s nimiž se prozatím setkat nešlo. Všichni soci jsou však smrtící a přizpůsobení tempu hry. Podle svých tvůrců má být ale jejich výtvor opravdu něčím velkým.

Datum vydání kdy Half-Life: Reamped dorazí, zatím není známo. Je však vysoce pravděpodobné, že než vyjde, dojde ještě ke změně názvu, stejně jako tomu bylo u jiných projektů.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama