Fortnite Novinka Halloween se ve Fortnite nese ve znamení vytí vlkodlaků

Halloween se ve Fortnite nese ve znamení vytí vlkodlaků

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Nastal čas nabrousit drápy a pořádně si zavýt.

Reklama

Fortnite se stejně jako řada jiných herních projektů nese na vlně oblíbeného zahraničního svátku plného hrůz a koledování. Halloween dorazil i do tohoto díla a podle všeho se minimálně jeho první fáze ponese na vlkodlačí tématice. Ve hře se totiž objevil vlkodlačí kostým, který nekoupíte ale získáte skrze temný rituál. Jakmile ho dostanete do inventáře, tak se z vás kdykoliv jej aktivujete stane vlkodlak s drápy, které dokáží porcovat hráče možná až příliš vysokou rychlostí. To však není jediná výhoda této „zbraně“. Další je fakt, že jste při aktivování schopnosti dočasně schopni odhalit tlukot srdcí vašich protivníků. Za sebe musím říct, že tato transformace je super.

Halloween se ve Fortnite nese ve znamení vytí vlkodlaků

Halloween nepřinesl do Fortnite pouze vlkodlačí kletbu. Dalším prvkem přístupným v rámci nově odstartovaného eventu jsou raketomety. Nejsou to však tradiční RPG, jak je známe z různých filmů, nýbrž jejich dýňová alternativa. Jiná podoba jim však neubírá nic na efektivitě. Minimálně včera se nám v partě podařilo právě díky nim vyhrát nejeden zápas. Jejich jediným problémem jsou pomalé projektily. Samotná mapa herního světa je navíc temnější a plná zombie nahrazujících klasickou faunu. Jakožto správná free-to-play hra přichází Fortnite vedle herních novinek také s řadou kosmetických úprav, jež lze v herním obchodě pořídit. Celá akce potrvá až do 1. listopadu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama