Halo 2: Anniversary má datum vydání na PC
Halo: The Master Chief Collection Novinka Halo 2: Anniversary má datum vydání na PC

Halo 2: Anniversary má datum vydání na PC

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Vesmírné patálie Master Chiefa pokračují.

Reklama

Halo je vesmírná space opera, která u nás sice dost možná není tak populární, ale ve světě patří k oněm legendárním titulům, na jehož nová pokračování se těší velká část hráčského publika.

Série se ovšem od třetího dílu stala exkluzivní pro konzole Xbox, čímž se eskápady hrdiného Master Chiefa trochu oddálily od hráčů na PC. Nicméně na konci minulého roku se na Steamu objevila speciální kolekce Halo: The Master Chief Collection, která na osobní počítače postupně přináší téměř všechny hlavní díly v jejich upravených verzích a k tomu přibrala i dva povedené spin-offy.

V prosinci jsme se tedy dočkali Halo Reach, následně přišla řada na upravenou verzi prvního dílu Halo Combat Evolved Anniversary a nyní se dočkáme i vylepšeného druhého dílu, jenž se do této kolekce podívá 12. května, kdy si ho ale můžete stejně jako předchozí počiny pořídit samostatně.

Halo: The Master Chief Collection pro PC si můžete zakoupit na Steamu za 39,99 eur (1 080 Kč), případně jej můžete hrát i jako součást předplatného Xbox Game Pass. Samostatně vás posléze vyjdou na 9,99 eur (270 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama