Halo Infinite hlásí největší launch v celé historii série
Halo Infinite Novinka Halo Infinite hlásí největší launch v celé historii série

Halo Infinite hlásí největší launch v celé historii série

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři z 343 Industries se pochlubili novými čísly.

Reklama

Pokračování slavné značky Halo je už venku nějaký ten měsíc a od té doby je počet hráčů, kteří si hru vyzkoušeli, poměrně značný. Studio 343 Industries se tak neváhalo pochlubit novými čísly, které prezentují, kolik lidí si už nejnovější Halo Infinite zahrálo. Skrze oficiální Twitter účet hry studio oznámilo, že Halo Infinite dosud hrálo více než 20 milionů hráčů. Jedná se tak o největší launch v celé historii Halo série.

Zatímco se v první polovině komentářích objevují chvalozpěvy na jakési znovuoživení této franšízy, v té druhé hráči volají po opravách chyb, které v Halo Infinite zůstávají. Ale i přes určité problémy se hře evidentně dobře daří. Tento úspěch nebyl nijak malý, protože série Halo v průběhu let uvedla mnoho vynikajících titulů, jako například Halo 3, které na Xboxu 360 trhalo rekordy. Důvodem k takovému vysokému číslu je nepochybně skutečnost, že se titul nachází v předplatném Xbox Game Pass, tudíž je pro spousty hráčů přístupnější, stejně tak jako free-to-play multiplayer.

Samotný multiplayer se ihned po vydání stal nejstahovanějším free-to-play titulem v Microsoft Store. Titul tak porazil další populární střílečky, jako jsou Fortnite, Apex Legends a Call of Duty: Warzone. Kromě toho se Halo Infinite stalo nejúspěšnějším titulem z produkce Xbox Game Studios na platformě Steam. Jak to tak vypadá, tak Halo Infinite rozhodně nemá nouze o počet hráčů. Bude tedy zajímavé sledovat, jak se vývojáři z 343 Industries postaví k dalšímu obsahu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama