Halo Infinite vyhrálo na Game Awards cenu Player's Voice
Halo Infinite Novinka Halo Infinite vyhrálo na Game Awards cenu Player's Voice

Halo Infinite vyhrálo na Game Awards cenu Player's Voice

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

16
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Pár hodin od vydání si nové FPS odnáší první cenu.

Reklama

Sotva několik hodin od vydání pokračování slavné sci-fi FPS série, a zároveň pár hodin před začátkem letošních The Game Awards, nám byl představen vítěz první kategorie. Cenu Player's Voice, kde se hodnocení zakládá pouze na hlasování fanoušků či hráčů, a nikoliv poroty, letos získalo Halo Infinite. To je docela překvapením, když vezmeme v potaz tu skutečnost, že si Halo Infinite prošlo poměrně těžkým vývojem a vydání jsme se dočkali teprve 8. prosince. Jinými slovy, fanoušci odhlasovali vítězství hry ještě dříve, než měli možnost si pořádně zahrát její příběhovou kampaň.

Vítězství okomentoval také generální manažer marketingu Xbox Game Studios, Aaron Greenberg, a to skrze příspěvek na Twitteru. "Děkujeme moc všem, kteří hlasovali a zároveň gratulujeme vývojářům stojícími za Halo Infinite k vítězství v soutěži Players’ Voice. Ocenění za nejoblíbenější hru roku 2021, o kterém hlasovali výhradně fanoušci, je obrovská pocta!" napsal Greenberg.

Halo Infinite je pokračováním úspěšné série, kterou započalo studio Bungie. Novější díly, včetně zmíněného Infinite, jsou výtvorem studia 343 Industries. V naší recenzi si nové Halo vybojovalo sedmičku a můžete si ji přečíst zde. V ní jsme například chválili povedený multiplayer, hudbu, zbraně a vyladěné ovládání.

Halo Infinite vyhrálo na Game Awards cenu Player's Voice
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama