Halo: The Master Chief Collection
Halo: Reach Novinka Halo: The Master Chief Collection

Halo: The Master Chief Collection

Michal Jonáš

Michal Jonáš

2
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

První ze šesti slavných her Halo se nyní dostává i na počítače.

Reklama

Kolekce akčních sci-fi stříleček Halo: The Master Chief Collection se nyní po pěti letech od vydání na Xboxu One dostala i na PC s Windows 7 a vyššími. Novou PC edici si vzalo na starost studio 343 Industries z amerického Redmondu, které patří pod Xbox Game Studios a vzniklo v roce 2007 jako pobočka dvorního vývojáře série Halo, studia Bungie. 343 se řadě Halo věnují od Halo: Combat Evolved Anniversary z roku 2011 a na příští rok připravují i nový díl Halo: Infinite.

 

Kolekce obsahuje tyto díly Halo, které budou vycházet postupně v tomto pořadí:

  • Halo: Reach
  • Halo: Combat Evolved Anniversary
  • Halo 2: Anniversary
  • Halo 3
  • Halo 3: ODST (Orbital Drop Shock Troopers)
  • Halo 4

 

Kolekce by se měla uzavřít Halo 4, které vyjde v průběhu příštího roku jako poslední z tohoto půl tuctu titulů Halo. Jako první aktuálně vyšel Halo: Reach, což je akční sci-fi střílečka z první osoby od studia Bungie, jež byla poprvé vydána v roce 2010 na Xbox 360.

 

Halo: The Master Chief Collection

 

Hra i všechny následné díly jsou samozřejmě součástí předplatného pro PC s Windows 10 Xbox Game Pass for PC. Halo: Reach je celkově pátou hrou své řady a její příběh předchází prvnímu dílu Halo: Combat Evolved z roku 2001 na první Xbox. Proto Halo: Reach vychází jako první na řadě.

Halo Reach je opravdu špičkovou vesmírnou střílečkou (pro PC dostala podporu až 4K UHD rozlišení/60 FPS), však ve své době dostávala devítkové a desítkové recenze (ta naše 9/10). Halo: Reach je po Halo 3 druhou nejprodávanější hrou řady, když prodal přes 10 milionů kusů.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=py3t0zT3szs[/embed]

 

Celá kolekce, kterou si vlastně nyní předplácíte, protože dalších pět her vyjde později, stojí na Steamu či na Microsoft Store 39,99 EUR (cca 1020,-), což je parádní cena za šest legendárních titulů. Jednotlivé hry si také lze zakoupit samostatně, pak vás každý kousek vyjde na 9,99 EUR (cca 250,-). Za podobné ceny je celá tato kolekce dostupná i na Xbox One.

Rozmanité produkty z Halo světa seženete i na Xzone, kde ke každé předvánoční objednávce dostanete zdarma originální vánoční balicí papír Xzone:

 

Halo: The Master Chief Collection

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama