Hangar 13 údajně pracuje na sci-fi hře
Novinka Hangar 13 údajně pracuje na sci-fi hře

Hangar 13 údajně pracuje na sci-fi hře

Martin Pritula

Martin Pritula

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vyplývá to z otevřených pracovních nabídek.

Reklama

Je to jen několik měsíců od vydání definitivní edice první Mafie od studia Hangar 13, a už tu máme neoficiální informace o možném žánru jejich příštího titulu. Analytik s přezdívkou MauroNL nedávno upozornil na fakt, že z informací u pracovních nabídek studia vyplývá výrazná změna zasazení jejich dalšího titulu.

Zprávy o přípravě nové značky sahají až do června roku 2018, kdy studio sdělilo, že jejich nadcházející projekt je velmi unikátní a měl by se zamlouvat velkému množství hráčů. Nabídka pozice pro scénáristu (seniorská pozice), pak naznačuje, že se opět bude jednat o hru, jež bude klást velký důraz na příběh a která se přesune do sci-fi nebo fantasy žánru. Důraz na tyto žánry se pak odráží také u otevřené pozice animátora, kdy studio hledá osobu, která dovede vytvořit úchvatné animace pro lidské i nelidské postavy.

Důraz na příběh, sci-fi žánr, lidské i nelidské postavy.

Další zajímavou informací je otevření pracovních nabídek se zaměřením na online složku, kdy se v popisku píše o doručení fantastického multiplayerového zážitku hráčům. Zajímavá je pak též zmínka o online matchmakingu a mechanikách typu živých událostí, guildách a roadmapě eventů ve hře. Teoreticky by se tedy mohlo jednat také o tzv. "live-service" živoucí hru. Hra má dle inzerátů být open world, nabídnout pohled z první i třetí osoby a běžet na vlastním engine Hangar 13.

Teoreticky by se mohlo jednat o tzv. "live-service" živoucí hru.

Na závěr připomeneme, že na přípravě Mafia: Definitive Edition se podílely především pobočky v Brně a Praze, přičemž dle náznaků tvůrců byla příprava tohoto remake umožněna právě díky zdlouhavé předprodukci jiné značky, kterou byl podle všeho právě nový sci-fi titul. Vzhledem k tomu, že se Hangar 13 skládá s poboček v Brně, Praze, Brightonu a Novatu je tedy pravděpodobné, že byly vyvíjeny tyto dvě hry současně a na oficiální oznámení bychom snad nemuseli dlouho čekat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama