Happy Birthdays vychází v Evropě 8. června
Novinka Happy Birthdays vychází v Evropě 8. června

Happy Birthdays vychází v Evropě 8. června

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Switch verze hry Birthdays the Beginningnebude pouhým portem.

Reklama

Titul Happy Birthdays nám od pohledu velmi připomíná úplně jinou hru, a to Birthdays the Beginning od Yasuhiro Wady. Podobnost titulů je ale logická, protože Happy Birthdays jsou novou Switch verzí dříve jmenovaného, která vyjde v Evropě díky společnosti NIS America 8. června. V Japonsku se začne prodávat už 29. března.

Switch verze Birthdays the Beginning ale není pouhým portem, ale oproti svému předchůdci z PlayStationu 4 a z PC nabízí různé vylepšení uživatelského rozhraní a herních prvků.

Happy Birthdays pochází od legendárního tvůrce Yasuhiro Wada (ze studia Toybox Inc.). Jde o sandboxovou hru, ve které si hráči vybudují pomocí bloků ve tvaru kostek prostředí a následně vytváří různorodé a jedinečné formy života. Pokud budou hráči experimentovat s rozumem a vše plánovat, mohou vytvarovat geografii a nebo třeba měnit teplotu každého světa tak, aby vytvořili ideální a různorodé podmínky pro život a byli svědky vzniku celého nového ekosystému.

Západní vydání hry Happy Birthdays bude obsahovat titulky v angličtině, francouzštině, italštině, němčině, španělštině, tradiční a zjednodušené čínštině a v japonštině. Níže se můžete podívat na oznámení hry, nebo zamiřte na oficiální stránky.

Zdroj: NIS America

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama